Fripturile Salisbury ale lui Satan cu sos de ciuperci

Fripturile Salisbury ale lui Satan cu sos de ciuperci
Fripturile Salisbury ale lui Satan cu sos de ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.01 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 517 calorii, 25g de proteine, și 35g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână făină, pesmet, piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Fripturi De Ciuperci Salisbury Cu Ierburi, Friptură Salisbury cu sos de ciuperci, și Friptură Salisbury cu sos de ciuperci.

Instrucțiuni

1
Combinați bine toate ingredientele de carne până aproape pastoase, cu excepția uleiului și formați-le în 6 torturi alungite.Gatiti prajiturile in 1 t ulei in tigaia incalzita moderat timp de 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Îndepărtați chiftelele și lăsați-le deoparte.Pentru sos: în aceeași tigaie, sotati ciupercile în unt, adăugați sare și piper, apoi amestecați făina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați ciorba de vită, vinul și amestecați până când amestecul ajunge la fierbere.Se amestecă ingredientele rămase și se fierbe câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se PoateBoia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se Poate
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Adăugați chiftele de vită în tigaia care conține sos de ciuperci și continuați să fierbeți timp de 15 până la 20 de minute, lingând sosul peste chiftele de carne ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați puțină apă dacă sosul pare prea uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)

Ingrediente

1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilboia de ardei iute, afumată dacă se poateboia de ardei iute, afumată dacă se poate1581 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 până la 2 ardei iute, fără semințe și tocați1 până la 2 ardei iute, fără semințe și tocați591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil2 căni de nuci pecan tocate, opțional2 căni de nuci pecan tocate, opțional1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvin roșu, secvin roșu, sec2crustă de plăcintă cu firimituri (Keebler)crustă de plăcintă cu firimituri (Keebler)12 lingurițe de pudră de usturoifăinăfăină1Bucăți de caramele Heath Barfelii de castravete englezesc în formă de semilunăfelii de castravete englezesc în formă de semilună1ardei verde, tocat finardei verde, tocat fin4ceapa verde, tocata maruntceapa verde, tocata marunt6801 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.1 linguriță de semințe de fenicul, 1/3 palmă1 linguriță de semințe de fenicul, 1/3 palmă1511 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.ciuperci, feliateciuperci, feliate1Oreos dublu umplut8 felii subțiri de șuncă Virginia sau prosciutto8 felii subțiri de șuncă Virginia sau prosciutto12 lingurițe de pudră de usturoiuleiulei23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmpătrunjel, tocat finpătrunjel, tocat fin0Bucăți de caramele Heath Bar1 mușchi sau spată de porc dezosată, cu o crestătură adâncă în partea de sus (aproximativ 2,3 kg)1 mușchi sau spată de porc dezosată, cu o crestătură adâncă în partea de sus (aproximativ 2,3 kg)12 lingurițe de pudră de usturoisos de ardei iutesos de ardei iute1Oreos dublu umplutpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustăpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustă6creveți și cu venePepperoncini, pentru garniturăPepperoncini, pentru garnitură23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmvin sherryvin sherry2Bucăți de caramele Heath Barsuc de lămâie, opționalsuc de lămâie, opțional0Bucăți de caramele Heath Bar1/2 varză creață feliată mărunt1/2 varză creață feliată mărunt791 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilketchup de tomateketchup de tomate6creveți și cu veneparmezan proaspăt ras, plus coajă (opțional)parmezan proaspăt ras, plus coajă (opțional)12 lingurițe de pudră de usturoiSos WorcestershireSos Worcestershire2Bucăți de caramele Heath BarSos WorcestershireSos Worcestershire
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista