Fripturi T-Bone cu Garni verde tocat, roșii fript cu brânză, măsline și ierburi

Fripturi T-Bone cu Garni verde tocat, roșii fript cu brânză, măsline și ierburi
Fripturi T-os cu Garni verde tocat, roșii fript cu brânză, măsline și ierburi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 963 calorii, 77g de proteine, și 65g de grăsime. Pentru $ 7.29 pe portie, această rețetă acoperă 40% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs valentin zi eveniment. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați până la 6 tulpini salvie, blaturi de pătrunjel cu frunze plate, fripturi t-bone și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până pâine ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Pâine Cu Banane ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 37 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cârnați de miel la grătar cu brânză de capră, roșii de moștenire, măsline și ierburi, salată tocată cu roșii măsline și ton, și Fripturi De Somon Fript Cu Roșii, Ceapă Și Tarhon pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Preîncălziți o tavă mare sau o tigaie mare la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Ungeți carnea cu ulei de măsline extravirgin, veți avea nevoie de aproximativ 1/4 cană. Căutați fripturile 2 minute pe fiecare parte, 3 la un moment dat. Aranjați fripturile pe foaia de copt. Când fripturile sunt toate arse, transferați la cuptor și prăjiți 5 până la 6 minute pentru coacere medie, scădeți sau adăugați 2 minute la acel moment pentru mediu - rar până la mediu-bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Așezați roșiile pe o tigaie pentru broiler și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
5
Combinați pâinea, măslinele, pătrunjelul, salvia și Romano-ul în procesorul de bucătărie și pulsați amestecul. Îmbrăcați amestecul cu niște ulei de măsline extravirgin sare și piper și umpleți roșiile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
și Piper Portocaliuși Piper Portocaliu
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
6
Îmbrăcați rucola tocată și busuiocul cu puțin suc de lămâie, ulei de măsline extravirgin și sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
7
Scoateți fripturile și lăsați să se odihnească. Porniți broilerul și fierbeți roșiile câteva minute pentru a rumeni brânza și firimiturile de pâine deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
8
Serviți fripturi cu verdeață deasupra și roșii prăjite alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
VerziiVerzii
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptura poate fi asociată cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot
Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot
Fructele roșii strălucitoare, afinele confiate, prunele Santa Rosa și aromele de mentol se amestecă pentru a intoxica nasul în timp ce Harris Vineyard Merlot 2016 se ridică din pahar. Pe gust, o intrare suculentă și fructată este susținută de taninuri masticabile și o aciditate echilibrantă, creând straturi luxuriante care acoperă limba și produc un finisaj moale și elegant.
DificultateGreu
Gata În37 m.
Porții6
Scor De Sănătate54
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista