Fripturi Prime Rib-Eye cu crustă de parmezan de muștar

Fripturi Prime Rib-Eye cu crustă de parmezan de muștar
Prime fripturi Rib-ochi cu muștar parmezan crusta necesită aproximativ 40 minute de la început până la sfârșit. Pentru $ 4.08 pe portie, veți obține un fel principal care servește 6. O porție conține 672 calorii, 36g de proteine, și 57G de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru valentin zi. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți ulei de măsline, sare și piper, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Încercați Fripturi Prime Rib-eye cu crustă de parmezan de muștar, Varză de Bruxelles cu slănină afumată într-o cremă de muștar acoperită cu o crustă de parmezan, și Fripturi Prime Rib Eye cu sos de vită savuros pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie preîncălzită la foc mediu-mic, prăjiți usturoiul în ulei de măsline, aruncând o singură dată. Se lasă să se rumenească aproximativ 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Scurgeți cuișoarele printr-o strecurătoare. Se lasă să se răcească înainte de a zdrobi aproximativ cu furculița.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
3
Adăugați cimbru în pasta de usturoi și amestecați și asta. Când sunt păstoase, dar încă groase, amestecați muștarul Dijon. Condimentează, după gust, cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Pulpă De Miel, Cu OsPulpă De Miel, Cu Os
2-3 Linguri Patrunjel Tocat2-3 Linguri Patrunjel Tocat
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
4
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F. Preîncălziți un grătar sau o tigaie pentru grătar, la înălțime.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Puneți sarea și piperul în fripturi pentru a acoperi bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
6
Stropiți fripturile pe ambele părți cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
7
Așezați carnea pe grătar pentru a se rumeni, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
8
Scoateți fripturile de pe grătar și așezați-le pe o foaie mare de copt. Acoperiți generos partea superioară cu acoperire cu muștar de usturoi. Sus, cu grămezi mari de parmezan, întinzându-se cu atenție la margini cu degetele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
9
Puneți fripturile în cuptor timp de 8 sau 9 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
10
Trageți fripturile din cuptor și lăsați să se odihnească câteva minute înainte de feliere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Cele două viță de vie Columbia Valley Merlot cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 7 dolari pe sticlă.
Două Viță De Vie Columbia Valley Merlot
Două Viță De Vie Columbia Valley Merlot
Acest vin cu fructe înainte este definit de arome și arome de zmeură șifructe de padure. Expresiile de cafea și cacao încadrează Palatul Mijlociu și condimenteazăîn jurul finisajului moale și catifelat.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate21
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista