Fripturi plate de fier cu porumb la grătar și unt de chimen-lime
Fripturile plate de fier cu porumb la grătar și unt de chimen-lime ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $ 4.92 pe portie. O porție conține 500 de calorii, 52G de proteine, și 21g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați piper măcinat, piper serrano, coajă de tei și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 29 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este super. Încercați Fripturi plate de fier la grătar cu sos Chimichurri, Whisky glazurate fripturi plate de fier și cartofi la grătar, și Fripturi plate la grătar, Inele de ceapă Semolinan și trufe cremoase pentru rețete similare.
Friptura poate fi asociată cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Miranda Lambert County Road Merlot Wine cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.