Fripturi personale la oală
Fripturile personale la oală ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 2. O porție conține 525 de calorii , 52 g de proteine și 9 g de grăsimi . Pentru 3,41 USD per porție , această rețetă acoperă 44% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute . Un amestec de cartofi, făină, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 89% , ceea ce este minunat. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Crock Pot Chicken Pot Pie , Instant Pot Pressure Cooker Pot Roast și LAMB AND KIDNEY HOT-POT .
Instrucțiuni
Se presară carnea cu 1 lingură de făină; puneți într-o mică adâncime de 2 litri. vas de copt.
Se amestecă 1 cană de apă, bulion, amestec de supă, usturoi, sos Worcestershire și cimbru; se toarnă peste carne. Acoperiți și coaceți la 325° timp de 1-1/2 ore.
Întoarceți carnea; se adauga cartofii, morcovii si ceapa. Acoperi; se pune la cuptor pentru 30-45 de minute sau până când carnea și legumele sunt fragede.
Scoateți carnea și legumele și păstrați-l la cald.
Pentru a prepara sosul, degresați grăsimea din sucurile din tigaie. Se măsoară 1 cană de sucuri și se pune într-o cratiță mică.
Combinați făina rămasă cu apa rece; se amestecă în sucuri. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa. Asezonați cu sare și piper.
Se serveste cu carne si legume.