Fripturi la grătar frecate cu piper cu ceapă caramelizată
Fripturile la grătar frecate cu piper cu ceapă caramelizată ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $3.43 pe portie. O porție conține 325 calorii, 23g de proteine, și 21g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, fripturi de benzi de vită, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Fripturi de ton cu ceapă caramelizată, Fripturi Piperate Cu Ceapă Caramelizată, și Fripturi Blackstrap Cu Ceapă Caramelizată.
Instrucțiuni
Încălziți tigaia antiaderentă de 12 inci la foc mediu.
Adăugați ceapa; gatiti 3-4 minute, amestecand frecvent, pana cand incepe sa se rumeneasca. Se amestecă zahărul și apa. Reduceți căldura la mediu-scăzut; acoperiți și gătiți 6 până la 8 minute, amestecând frecvent, până când ceapa este fragedă și aurie.
Se ia de pe foc; se amestecă oțetul.
Între timp, încălziți grătarul de contact închis timp de 5 minute. Frecați amestecul de piper pe ambele părți ale fiecărei fripturi.
Când grătarul este încălzit, așezați fripturile pe suprafața inferioară a grătarului. Închideți grătarul; gătiți 3 până la 5 minute sau până la coacerea dorită.
Serviți fripturi cu ceapă.