Fripturi la grătar frecate cu piper cu ceapă caramelizată
Fripturile la grătar frecate cu piper cu ceapă caramelizată ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $3.43 pe portie. O porție conține 325 calorii, 23g de proteine, și 21g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, fripturi de benzi de vită, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Fripturi de ton cu ceapă caramelizată, Fripturi Piperate Cu Ceapă Caramelizată, și Fripturi Blackstrap Cu Ceapă Caramelizată.
Instrucțiuni
1
Încălziți tigaia antiaderentă de 12 inci la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați ceapa; gatiti 3-4 minute, amestecand frecvent, pana cand incepe sa se rumeneasca. Se amestecă zahărul și apa. Reduceți căldura la mediu-scăzut; acoperiți și gătiți 6 până la 8 minute, amestecând frecvent, până când ceapa este fragedă și aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Suc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
3
Se ia de pe foc; se amestecă oțetul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
4
Între timp, încălziți grătarul de contact închis timp de 5 minute. Frecați amestecul de piper pe ambele părți ale fiecărei fripturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
5
Când grătarul este încălzit, așezați fripturile pe suprafața inferioară a grătarului. Închideți grătarul; gătiți 3 până la 5 minute sau până la coacerea dorită.