Fripturi de vită și fasole verde balsamică

Fripturi de vită și fasole verde balsamică
Fripturile de vită și fasolea verde balsamică ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și primară servește 4 și costă $3.8 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 233 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, bulion de vită cu conținut scăzut de sodiu, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Fripturi De Vită Cu Carne De Vită, Fripturi de muschi de vita cu Peperonata, și Fripturi De Filet De Vită Luau pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți 1 linguriță de unt într-o cratiță medie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se adauga ceapa si ceapa; saut 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
CeapăCeapă
3
Adăugați usturoi; saut 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
4
Adăugați bulion; gatiti 4 minute sau pana cand ceapa este frageda si lichidul aproape se evapora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
BulionBulion
5
Adăugați fasole și oțet; acoperiți și gătiți 4 minute sau până când fasolea este crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
FasoleFasole
6
Se ia de pe foc. Se amestecă restul de 1 linguriță de unt și 1/8 linguriță de sare; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
SareSare
7
Presărați fripturile cu restul de 1/8 linguriță sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
FripturăFriptură
8
Încălziți o tigaie din fontă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Adăugați fripturi în tigaie; gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Lăsați să stea 5 minute.
11
Se servește cu amestec de fasole.

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Provincia Peju Merlot cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 38 de dolari pe sticlă.
Provincia Peju Merlot
Provincia Peju Merlot
De culoare rubinie profundă, Merlot 2016 oferă arome parfumate, stratificate, de rodie suculentă, condiment de copt și un indiciu de cedru. Fructele luxuriante de cireșe și mure învelesc Palatul. Notele moi de migdale prăjite și vanilie culminează cu un finisaj elegant. Delicios acum, acest Merlot va continua să se maturizeze în următorii 6-8 ani.Amestec: 95% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon, 1% Petit Sirah
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista