Fripturile de vită și fasolea verde balsamică ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și primară servește 4 și costă $3.8 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 233 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, bulion de vită cu conținut scăzut de sodiu, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Fripturi De Vită Cu Carne De Vită, Fripturi de muschi de vita cu Peperonata, și Fripturi De Filet De Vită Luau pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Topiți 1 linguriță de unt într-o cratiță medie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se adauga ceapa si ceapa; saut 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
Ceapă
3
Adăugați usturoi; saut 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
4
Adăugați bulion; gatiti 4 minute sau pana cand ceapa este frageda si lichidul aproape se evapora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Bulion
5
Adăugați fasole și oțet; acoperiți și gătiți 4 minute sau până când fasolea este crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet
Fasole
6
Se ia de pe foc. Se amestecă restul de 1 linguriță de unt și 1/8 linguriță de sare; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Sare
7
Presărați fripturile cu restul de 1/8 linguriță sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Friptură
8
Încălziți o tigaie din fontă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Adăugați fripturi în tigaie; gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana la gradul dorit de coacere.
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Provincia Peju Merlot cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 38 de dolari pe sticlă.