Fripturi de vită cu vin roșu-sos de tarhon

Fripturi de vită cu vin roșu-sos de tarhon
Fripturi de vită cu vin roșu - sos de tarhon este un fără lactate felul principal. Această rețetă servește 2 și costă 3,96 USD pe porție. O porție conține 205 calorii, 26g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Un amestec de sare, piper, șalotă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Fripturi de vită cu vin roșu-sos de ciuperci, Fripturi de filet de vită cu ciuperci prăjite și vinetă de vin roșu, și Filet de vită cu sos de cremă de muștar-tarhon.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 6 ingrediente, amestecând cu un tel.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
2
Încălziți o tigaie antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați fripturi; gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
4
Scoateți din tigaie; păstrați cald.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați eșalotă în tigaie; saut 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați amestecul de bulion; aduceți la fierbere. Gatiti pana se reduce la 1/4 cana (aproximativ 1 minut).
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
7
Serviți sosul cu fripturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
SosSos
8
Se presara cu patrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel

Echipamente

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptura poate fi asociată cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Miranda Lambert County Road Merlot Wine cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
Miranda Lambert County Road Merlot Vin
Miranda Lambert County Road Merlot Vin
Spiritul nostru cel mai robust este plin de aromă fructată și culoare puternică, dar netedă ca textură și livrare. Cu esența sa de boabe coapte, aroma persistă atâta timp cât finisajul exploziv. Acest Merlot catifelat uscat este dotat cu echilibrul corect de putere și finețe care îl fac un însoțitor excelent pentru friptură și paste cu sos roșu corpolent și ciocolată neagră.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista