Fripturi de vită cu vin roșu - sos de ciuperci este un fără gluten și primar felul principal. O porție conține 281 calorii, 27G de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 4,44 USD pe porție. Un amestec de rozmarin, piper, ciuperci pre baby portobello și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Fripturi de vită cu vin roșu-sos de tarhon, Fripturi de muschi de vita cu sos de ciuperci Shiitake, și Filet de vită cu sos de ciuperci de vin roșu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Presărați fripturi cu sare și piper; se acoperă cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Spray De Gătit
Friptură
3
Adăugați fripturi în tigaie; gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Transferați fripturile într-un platou de servire; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură
5
Adăugați ciuperci în tigaie. Coat ciuperci cu spray de gătit; saut 3 minute sau pana se rumeneste. Se amestecă în vin, răzuire tigaie pentru a slăbi biți rumenite. Gatiti pana cand lichidul aproape se evapora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Ciuperci
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Scoateți tigaia de pe foc; adăugați unt și rozmarin, amestecând până se topește untul.
Friptură în meniu? Încercați să împerecheați cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ai putea încerca este Wild & Wilder Exhibiționistul Merlot. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.