Fripturi De Ton La Grătar

Fripturi De Ton La Grătar
Fripturile de ton la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 303 calorii, 42G de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,04 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de sos de soia, ulei de susan asiatic, ton și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru valentin zi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, FODMAP prietenos și pescatarian dieta. Cu o lingură scor de 93%, acest fel de mâncare este excelent. Rețete similare includ Fripturi de ton în tigaie cu sos de spanac de roșii, Fripturi De Ton La Grătar, și Fripturi de ton la grătar pentru doi.

Instrucțiuni

1
Tăiați tonul în 4 bucăți egale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TonTon
2
Așezați o tigaie antiaderentă de 10 până la 12 inci la foc mare. Când tigaia este fierbinte, adăugați ton și gătiți pe fiecare parte, întorcând o dată, până se rumenesc la suprafață, gri până la aproximativ 1/4 inch și încă roșu în centru (tăiat la test), 4 până la 5 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TonTon
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se amestecă amestecul de tăiței în mod egal pe plăci și se acoperă cu ton.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
TonTon
4
Amestecați sosul de soia și uleiul de susan, apoi stropiți peste ton după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De SusanUlei De Susan
Sos De SoiaSos De Soia
TonTon
5
Taitei chinezi cu shiitakes: într - o tigaie antiaderentă de 10 până la 12 inci la foc mare, amestecați 1/2 lire cu tulpină, clătite, scurse și feliate ciuperci shiitake proaspete, 1/2 cană ceapă tocată și 1 lingură ghimbir proaspăt tocat până când ceapa este șchiopătată, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci ShiitakeCiuperci Shiitake
Ghimbir ProaspătGhimbir Proaspăt
PastePaste
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați 2 căni de bulion de pui degresat cu grăsime, 2 căni de apă și 1 kilogram clătit și scurs tăiței proaspeți chinezi, în stil Shanghai sau udon (aproximativ 1/4 in. gros). Aduceți la fierbere și amestecați ocazional până când tăiței sunt abia fragede pentru a mușca, 6 până la 7 minute. Între timp, clătiți, tulpinați și strângeți păstăi de mazăre chinezești de 1/2 lire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De Pui Fără GrăsimiBulion De Pui Fără Grăsimi
Taitei UdonTaitei Udon
Mazăre De ZăpadăMazăre De Zăpadă
PastePaste
ApăApă
7
Se adaugă în tigaie, se amestecă și se gătește încă 1 minut. Se amestecă 1/3 cană de sos de stridii pregătit și 2 lingurițe de ulei de susan asiatic (prăjit).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De StridiiSos De Stridii
Ulei De SusanUlei De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Fidea de hrișcă cu macadamii: într - o tigaie antiaderentă de 10 până la 12 inci la foc mare, amestecați frecvent 1/3 cană de nuci macadamia prăjite, sărate, tocate grosier, până se rumenesc, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De MacadamiaNuci De Macadamia
HrișcăHrișcă
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Se toarnă din tigaie; deoparte. În aceeași tigaie la foc mare, aduceți la fierbere 1 1/2 căni de bulion de pui degresat cu grăsime și 2 căni de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De Pui Fără GrăsimiBulion De Pui Fără Grăsimi
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Adăugați tăiței de hrișcă uscată de 1/2 lire (soba) și gătiți până când se înmoaie doar pentru a mușca, 6 până la 7 minute. Se amestecă 3 linguri de suc de lămâie, 1/3 cană de ceapă verde tăiată subțire și 1/4 cană de cilantro proaspăt tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
Ceapa VerdeCeapa Verde
Suc De LămâieSuc De Lămâie
HrișcăHrișcă
PastePaste
11
Presărați fiecare porție cu macadamii și garnisiți cu crengute de coriandru și pene de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
Nuci De MacadamiaNuci De Macadamia
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
12
Fidea de spanac provenal: într - o tigaie antiaderentă de 10 până la 12 inci la foc mare, amestecați 1 lingură ulei de măsline, 6 fileuri de hamsie scurse tocate, 3 căței de usturoi tocate și 1 cană de ceapă feliată până când ceapa este șchiopătată, aproximativ 5 minute. Se amestecă în 1 cutie (28 oz.) rosii cubulete cu suc, 2 cani de apa, 1/2 lire fidea spanac uscat, 1/2 cana tocat fără sâmburi măsline calamata, si 1 lingura tocat frunze proaspete de cimbru. Se amestecă ocazional până când tăiței sunt doar fragede pentru a mușca, 10 până la 12 minute. Se amestecă 1/4 cană de pătrunjel tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii în SucRoșii în Suc
Cimbru ProaspătCimbru Proaspăt
File De HamsieFile De Hamsie
Măsline KalamataMăsline Kalamata
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
Pudră De SpanacPudră De Spanac
Ulei De MăslineUlei De Măsline
PastePaste
PătrunjelPătrunjel
SpanacSpanac
CeapăCeapă
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Echipamente

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Tunan în meniu? Încercați asocierea cu Merlot, Pinot Noir,și vin de la Rosa. Deși pește este adesea asociat cu vin alb,' meatier ' pește ca ton absolut poate merge cu vin roșu. De asemenea, un Rosa se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Imnul Estate Merlot Mt. Veeder Napa Valley vin cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 99 de dolari pe sticlă.
Imnul Estate Merlot Mt. Vin Veeder Napa Valley
Imnul Estate Merlot Mt. Vin Veeder Napa Valley
cireș negru, condiment, bogat
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate28
Revista