Fripturi De Ton La Grătar
Fripturile de ton la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 303 calorii, 42G de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,04 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de sos de soia, ulei de susan asiatic, ton și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru valentin zi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, FODMAP prietenos și pescatarian dieta. Cu o lingură scor de 93%, acest fel de mâncare este excelent. Rețete similare includ Fripturi de ton în tigaie cu sos de spanac de roșii, Fripturi De Ton La Grătar, și Fripturi de ton la grătar pentru doi.
Instrucțiuni
Tăiați tonul în 4 bucăți egale.
Așezați o tigaie antiaderentă de 10 până la 12 inci la foc mare. Când tigaia este fierbinte, adăugați ton și gătiți pe fiecare parte, întorcând o dată, până se rumenesc la suprafață, gri până la aproximativ 1/4 inch și încă roșu în centru (tăiat la test), 4 până la 5 minute în total.
Se amestecă amestecul de tăiței în mod egal pe plăci și se acoperă cu ton.
Amestecați sosul de soia și uleiul de susan, apoi stropiți peste ton după gust.
Taitei chinezi cu shiitakes: într - o tigaie antiaderentă de 10 până la 12 inci la foc mare, amestecați 1/2 lire cu tulpină, clătite, scurse și feliate ciuperci shiitake proaspete, 1/2 cană ceapă tocată și 1 lingură ghimbir proaspăt tocat până când ceapa este șchiopătată, aproximativ 5 minute.
Adăugați 2 căni de bulion de pui degresat cu grăsime, 2 căni de apă și 1 kilogram clătit și scurs tăiței proaspeți chinezi, în stil Shanghai sau udon (aproximativ 1/4 in. gros). Aduceți la fierbere și amestecați ocazional până când tăiței sunt abia fragede pentru a mușca, 6 până la 7 minute. Între timp, clătiți, tulpinați și strângeți păstăi de mazăre chinezești de 1/2 lire.
Se adaugă în tigaie, se amestecă și se gătește încă 1 minut. Se amestecă 1/3 cană de sos de stridii pregătit și 2 lingurițe de ulei de susan asiatic (prăjit).
Fidea de hrișcă cu macadamii: într - o tigaie antiaderentă de 10 până la 12 inci la foc mare, amestecați frecvent 1/3 cană de nuci macadamia prăjite, sărate, tocate grosier, până se rumenesc, 3 până la 4 minute.
Se toarnă din tigaie; deoparte. În aceeași tigaie la foc mare, aduceți la fierbere 1 1/2 căni de bulion de pui degresat cu grăsime și 2 căni de apă.
Adăugați tăiței de hrișcă uscată de 1/2 lire (soba) și gătiți până când se înmoaie doar pentru a mușca, 6 până la 7 minute. Se amestecă 3 linguri de suc de lămâie, 1/3 cană de ceapă verde tăiată subțire și 1/4 cană de cilantro proaspăt tocat.
Presărați fiecare porție cu macadamii și garnisiți cu crengute de coriandru și pene de var.
Fidea de spanac provenal: într - o tigaie antiaderentă de 10 până la 12 inci la foc mare, amestecați 1 lingură ulei de măsline, 6 fileuri de hamsie scurse tocate, 3 căței de usturoi tocate și 1 cană de ceapă feliată până când ceapa este șchiopătată, aproximativ 5 minute. Se amestecă în 1 cutie (28 oz.) rosii cubulete cu suc, 2 cani de apa, 1/2 lire fidea spanac uscat, 1/2 cana tocat fără sâmburi măsline calamata, si 1 lingura tocat frunze proaspete de cimbru. Se amestecă ocazional până când tăiței sunt doar fragede pentru a mușca, 10 până la 12 minute. Se amestecă 1/4 cană de pătrunjel tocat.
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Tunan în meniu? Încercați asocierea cu Merlot, Pinot Noir,și vin de la Rosa. Deși pește este adesea asociat cu vin alb,' meatier ' pește ca ton absolut poate merge cu vin roșu. De asemenea, un Rosa se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Imnul Estate Merlot Mt. Veeder Napa Valley vin cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 99 de dolari pe sticlă.
Imnul Estate Merlot Mt. Vin Veeder Napa Valley
cireș negru, condiment, bogat