Fripturi de ton cu unt de piper de lămâie

Fripturi de ton cu unt de piper de lămâie
Această rețetă servește 8 și costă 1,23 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 320 calorii, 8g de proteine, și 21g de grăsime per portie. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este perfect pentru valentin zi. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, piper, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Fripturi De Ton La Grătar Cu Unt De Lămâie-Piper, Fripturi De Piper Cu Ton Ars, și Fripturi de ton cu sos de ardei rosu pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru untul de ardei cu lămâie: într-un castron mic, combinați untul, coaja de lămâie, sucul de lămâie, piperul și praful de usturoi, amestecând până la neted. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
Piper De LămâiePiper De Lămâie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
UntUnt
PiperPiper
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Pentru ton: Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare, aproximativ 350 de grade F. Pulverizați grătarul cu spray de gătit antiaderent, neinflamabil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
TonTon
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
3
Ungeți feliile de pâine uniform cu 2 linguri ulei de măsline. Gratiți pâinea până la prăjit, 2 până la 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Scoateți din grătar și dați deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Ungeți tonul uniform cu restul de 2 linguri de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
TonTon
6
Presărați fiecare friptură uniform cu sare și piper. Grătați tonul timp de 3 până la 4 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
FripturăFriptură
TonTon
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
7
Așezați fiecare friptură de ton peste 1 felie de pâine la grătar. Topiți fiecare friptură de ton cu cantitatea dorită de unt de piper de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper De LămâiePiper De Lămâie
Friptură De TonFriptură De Ton
UntUnt
PâinePâine
8
Garnisiți cu felii de lămâie caramelizate, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LămâieLămâie
9
Serviți imediat.
10
Preîncălziți un grătar la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
11
Feliați lămâile. Scufundați partea tăiată în jos într-un bol cu zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LămâieLămâie
ZahărZahăr
Borcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De PintBorcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De Pint
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
12
Așezați pe grătar, cu fața tăiată în jos și grătați până se caramelizează, 2 până la 3 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Merlot, Pinot Noir, și vin de la Rosa sunt alegerile mele de top pentru ton. Deși pește este adesea asociat cu vin alb,' meatier ' pește ca ton absolut poate merge cu vin roșu. De asemenea, un Rosa se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Ai putea încerca Maddalena Merlot. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Maddalena Merlot
Maddalena Merlot
Maddalena Merlot oferă arome de fructe coapte și condimente de stejar cu note de vanilie și anason. Aromele de fructe coapte includ prune strălucitoare și zmeură. Aromele de fructe salută palatul, iar taninurile moi încadrează textura proaspătă care acoperă gura.
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista