Fripturi De Ton Cu Ghimbir La Grătar

Nevoie de o fără gluten, fără lactate, întreg 30 și felul principal pescatarian? Fripturile de ton cu ghimbir la grătar ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Pentru $6.02 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 312 calorii, 40g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. 19 oameni au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați fripturi de ton, usturoi, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până gingerroot ai putea urma acest curs principal cu Mușcături de prăjituri de turtă dulce (Rețetă fără gluten*) ca desert. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 25 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor mare spoonacular de 96%. Rețete similare includ Fripturi De Ton Cu Ghimbir La Grătar, Fripturile de ton la grătar Bek glazurate cu ghimbir, tei și soia OAMC, și Fripturi de ton la grătar cu sos de citrice-ghimbir.
Instrucțiuni
Dacă fripturile de pește sunt mari, tăiați în 6 bucăți de servire. Într-un vas de sticlă sau plastic superficial sau într-o pungă de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor, amestecați ingredientele rămase, cu excepția penelor de var.
Adăugați pește; întoarceți-vă la strat. Acoperiți vasul sau sigilați punga și refrigerați, întorcând peștele o dată, cel puțin 1 oră, dar nu mai mult de 24 de ore.
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz pentru căldură directă.
Scoateți peștele din marinată; rezervați marinada. Acoperiți și grătați peștele la aproximativ 4 inci de la foc mediu 11 până la 15 minute, perindând de 2 sau 3 ori cu marinată și rotind o dată, până când peștele se fulgi ușor cu furculița. Aruncați orice marinată rămasă.
Serviți peștele cu pene de var.
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Vinul Merlot, Pinot Noir și rossimbroul sunt alegeri excelente pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Un vin pe care l-ați putea încerca este Provincia Peju Merlot. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 38 de dolari.
![Provincia Peju Merlot]()
Provincia Peju Merlot
De culoare rubinie profundă, Merlot 2016 oferă arome parfumate, stratificate, de rodie suculentă, condiment de copt și un indiciu de cedru. Fructele luxuriante de cireșe și mure învelesc Palatul. Notele moi de migdale prăjite și vanilie culminează cu un finisaj elegant. Delicios acum, acest Merlot va continua să se maturizeze în următorii 6-8 ani.Amestec: 95% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon, 1% Petit Sirah