Fripturi de porc la grătar cu sos de unt de lămâie

Fripturi de porc la grătar cu sos de unt de lămâie
Fripturile de porc la grătar cu sos de unt de lămâie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și primară servește 6 și costă $1.57 pe portie. O porție conține 259 calorii, 29G de proteine, și 15g de grăsime. Dacă aveți la îndemână unt, usturoi, sare kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Fripturi De Ton La Grătar Cu Unt De Lămâie-Piper, Fripturi de cod cu crustă de cartofi cu sos de unt de lămâie, și Fripturi de porc cu sos de grătar de casă, frite de cartofi Yukon Gold în stil Texas și Chayote la grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură mare și grătar ușor cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
2
Topiți untul într-o cratiță mică la foc mediu. Se amestecă sucul de lămâie și usturoiul și se încălzește până când usturoiul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
UntUnt
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Se ia de pe foc.
4
Aranjați cotletele pe o farfurie și acoperiți partea superioară a fiecărui cotlet cu amestecul de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
5
Așezați cotletele pe grătar cu untul în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
6
Se fierbe la foc mare timp de 1 minut, acoperind partea superioară a cotletelor cu amestecul de unt în timp ce cealaltă parte este la grătar. Întoarceți cotletele și căutați cealaltă parte timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
7
Întoarceți carnea, acoperiți grătarul și gătiți încă 3 până la 5 minute pe fiecare parte, perindând ocazional cu amestecul de unt rămas. Cotletele de porc se fac atunci când temperatura internă atinge 145 grade F (63 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
UntUnt
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate12
Revista