Fripturi De Porc La Grătar

Fripturi De Porc La Grătar
Această rețetă servește 20 și costă 42 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 50 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de a. 1. sosul original, muștarul brun picant Grey poupon, fripturile de lamă de porc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cotlete De Porc La Grătar Tangy, Muschiulet De Porc La Gratar Picant, și Fripturi De Porc La Grătar Cu Fenicul pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă primele 3 ingrediente; se toarnă peste fripturi în vas superficial. La frigider 1 oră pentru a marina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
2
Încălziți grătarul la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
3
Scoateți fripturile din marinată; aruncați marinada. Fripturi la grătar 5 până la 6 min. pe fiecare parte sau până la făcut (145F).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Scoateți fripturile de pe grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Lăsați să stea 3 min. înainte de servire.

Echipamente

DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții20
Scor De Sănătate1
Revista