Fripturi De Miel La Grătar Mediteraneene

Fripturi De Miel La Grătar Mediteraneene
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați fripturile de miel la grătar mediteraneene. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 56G de proteine, 34G de grăsime, și un total de 597 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $3.22 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, măsline kalamatan, conserve de roșii și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Fripturi De Ton Mediteranean La Grătar, Fripturi De Miel La Grătar Cu Rozmarin Și Cimbru, și Fripturi De Miel La Grătar Cu Rețetă De Legume Fierte.

Instrucțiuni

1
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare până când strălucește. Gatiti usturoiul, frunza de dafin, semintele de fenicul si coaja, amestecand, pana cand semintele de fenicul sunt aurii, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De FeniculSemințe De Fenicul
Frunze De DafinFrunze De Dafin
UsturoiUsturoi
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând ocazional, până la auriu pal, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
3
Reduceți căldura la mediu, apoi adăugați roșiile cu sucul, anghinarea și măslinele și gătiți, acoperite, până când legumele sunt fragede, 5 până la 8 minute. Aruncați frunza de dafin și coaja.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
LegumeLegume
Frunze De DafinFrunze De Dafin
TomateTomate
MăslineMăsline
SucSuc
4
Între timp, încălziți tigaia la grătar la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Echipamente pe care le vei folosi
Grill PanGrill Pan
5
Tăiați mielul peste Bob în fripturi de 4 (1 inch grosime).
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
BoabeBoabe
MielMiel
6
Periați ambele părți ale fripturilor cu restul de 2 linguri de ulei și condimentați cu 1 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper (total).
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
FripturăFriptură
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
7
Grătar de miel, întorcându-se o dată, aproximativ 10 minute în total pentru mediu-rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
8
Puneți amestecul de roșii pe farfurii și acoperiți cu miel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
MielMiel

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Provincia Peju Merlot cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 38 de dolari pe sticlă.
Provincia Peju Merlot
Provincia Peju Merlot
De culoare rubinie profundă, Merlot 2016 oferă arome parfumate, stratificate, de rodie suculentă, condiment de copt și un indiciu de cedru. Fructele luxuriante de cireșe și mure învelesc Palatul. Notele moi de migdale prăjite și vanilie culminează cu un finisaj elegant. Delicios acum, acest Merlot va continua să se maturizeze în următorii 6-8 ani.Amestec: 95% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon, 1% Petit Sirah
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate77
Revista