Fripturi De Miel La Grătar Mediteraneene

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați fripturile de miel la grătar mediteraneene. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 56G de proteine, 34G de grăsime, și un total de 597 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $3.22 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, măsline kalamatan, conserve de roșii și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Fripturi De Ton Mediteranean La Grătar, Fripturi De Miel La Grătar Cu Rozmarin Și Cimbru, și Fripturi De Miel La Grătar Cu Rețetă De Legume Fierte.
Instrucțiuni
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare până când strălucește. Gatiti usturoiul, frunza de dafin, semintele de fenicul si coaja, amestecand, pana cand semintele de fenicul sunt aurii, aproximativ 1 minut.
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând ocazional, până la auriu pal, aproximativ 3 minute.
Reduceți căldura la mediu, apoi adăugați roșiile cu sucul, anghinarea și măslinele și gătiți, acoperite, până când legumele sunt fragede, 5 până la 8 minute. Aruncați frunza de dafin și coaja.
Între timp, încălziți tigaia la grătar la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Tăiați mielul peste Bob în fripturi de 4 (1 inch grosime).
Periați ambele părți ale fripturilor cu restul de 2 linguri de ulei și condimentați cu 1 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper (total).
Grătar de miel, întorcându-se o dată, aproximativ 10 minute în total pentru mediu-rar.
Puneți amestecul de roșii pe farfurii și acoperiți cu miel.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Provincia Peju Merlot cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 38 de dolari pe sticlă.
![Provincia Peju Merlot]()
Provincia Peju Merlot
De culoare rubinie profundă, Merlot 2016 oferă arome parfumate, stratificate, de rodie suculentă, condiment de copt și un indiciu de cedru. Fructele luxuriante de cireșe și mure învelesc Palatul. Notele moi de migdale prăjite și vanilie culminează cu un finisaj elegant. Delicios acum, acest Merlot va continua să se maturizeze în următorii 6-8 ani.Amestec: 95% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon, 1% Petit Sirah