Fripturi De Halibut La Cuptor

Fripturi De Halibut La Cuptor
Fripturile de Halibut coapte ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană are 226 calorii, 35g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru $6.39 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 222 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de roșii, busuioc, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este grozav. Fripturi De Halibut La Cuptor, Fripturi De Halibut La Cuptor, și Fripturi De Halibut sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (230 grade C). Ungeți ușor un vas de copt superficial.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță medie la foc mediu și amestecați dovleceii, ceapa și usturoiul. Gatiti si amestecati 5 minute sau pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Scoateți cratița de pe foc și amestecați roșiile, busuiocul, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
PiperPiper
BusuiocBusuioc
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Aranjați fripturile de halibut într-un singur strat în vasul de copt pregătit. Puneți cantități egale de amestec de dovlecei peste fiecare friptură. Se acoperă cu brânză feta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De HalibutFripturi De Halibut
Brânză FetaBrânză Feta
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
5
Coaceți 15 minute în cuptorul preîncălzit sau până când peștele este ușor fulgi cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Halibut în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rabble Pinot Gris cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Rabla Pinot Gris
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate68
Revista