Fripturi de coajă la grătar cu usturoi și ulei de pătrunjel
Fripturile de coajă la grătar cu usturoi și ulei de pătrunjel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 532 calorii, 46G de proteine, și 38g de grăsime. Pentru $ 6.38 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Mergeți la magazin și ridicați fripturi de coajă, apă, usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 37 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 70%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Fripturi cu ochi de coaste la grătar cu unt de pătrunjel-usturoi, Fripturi cu ochi de coaste la grătar cu unt de pătrunjel-usturoi, și Fripturi de oase T cu sos de pătrunjel de usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Grătar de căldură la mare.
Puneți apă, sare și căței de usturoi întregi într-o cratiță mică și aduceți la fierbere pe grătarele grătarului.
Se scoate de pe foc și se lasă să se răcească ușor.
Ungeți fripturile pe ambele părți cu amestecul de usturoi-apă și condimentați cu piper. Grătați timp de 4 până la 5 minute pe fiecare parte pentru o coacere medie-rară, lipind cu amestecul de usturoi-apă în fiecare minut.
În timp ce fripturile se prăjesc, amestecați împreună uleiul, usturoiul tocat fin și pătrunjelul într-un bol mediu și condimentați cu sare și piper, după gust. De îndată ce fripturile se desprind de grătar, turnați sosul peste fripturi și lăsați să stea 5 minute.
Tăiați friptura în felii groase de 1/4 inci și serviți.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ai putea încerca este Merlot-ul regizorului. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.
Merlot-ul regizorului
Merlot-ul regizorului nostru din 2014 oferă lux și un gust rotund și plin. Parfumul său demonstrează fructe roșii și negre cu indicii de anason și lemn condimentat. Suculent la intrare, vinul se lărgește și devine catifelat pe palat cu arome de prune, loganberry și cireș negru accentuate de note subtile de condimente de fasole espresso și vanilie prăjită. Taninurile medii susțin corpul acestui vin, oferind rafinament în finisajul său. Perechi frumos cu piept, cotlet de porc la gratar si linguine cu pesto.