Fripturi de bizon cu sos balsamic de smochine
Această rețetă servește 25. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 61 calorii. Pentru $1.82 pe portie, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți oțet balsamic, căței de usturoi, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este perfect pentru valentin zi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Fripturi De Bizon Cu Sos De Ciuperci, Fripturi de șuncă cu sos balsamic de cireșe, și Fripturi cu sos Balsamic-muștar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, combinați vinul, oțetul și semiglace și aduceți la fierbere. Se fierbe la foc moderat până când sosul se reduce la o glazură groasă (aproximativ 1/2 cană), aproximativ 20 de minute. Condimentați ușor glazura cu sare și piper.
Într-o tigaie grea, topiți untul. Condimentați ușor fripturile cu sare și piper și adăugați-le în tigaie.
Adăugați usturoiul și gătiți la foc moderat, întorcând fripturile ocazional, până se rumenesc și se rumenesc peste tot și un termometru citit instantaneu introdus în centru înregistrează 130 pentru mediu-rar, aproximativ 14 minute.
Transferați fripturile într-un platou și lăsați să se odihnească 5 minute; aruncați usturoiul.
Transferați fripturile pe farfurii și serviți cu sosul balsamic de smochine.