Fripturi de bizon cu sos balsamic de smochine

Fripturi de bizon cu sos balsamic de smochine
Această rețetă servește 25. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 61 calorii. Pentru $1.82 pe portie, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți oțet balsamic, căței de usturoi, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este perfect pentru valentin zi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Fripturi De Bizon Cu Sos De Ciuperci, Fripturi de șuncă cu sos balsamic de cireșe, și Fripturi cu sos Balsamic-muștar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică, combinați vinul, oțetul și semiglace și aduceți la fierbere. Se fierbe la foc moderat până când sosul se reduce la o glazură groasă (aproximativ 1/2 cană), aproximativ 20 de minute. Condimentați ușor glazura cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Într-o tigaie grea, topiți untul. Condimentați ușor fripturile cu sare și piper și adăugați-le în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați usturoiul și gătiți la foc moderat, întorcând fripturile ocazional, până se rumenesc și se rumenesc peste tot și un termometru citit instantaneu introdus în centru înregistrează 130 pentru mediu-rar, aproximativ 14 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
4
Transferați fripturile într-un platou și lăsați să se odihnească 5 minute; aruncați usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
5
Transferați fripturile pe farfurii și serviți cu sosul balsamic de smochine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții25
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista