Fripturi de bivol cu Chile-ulei de usturoi

Fripturi de bivol cu Chile - uleiul de usturoi este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 49G de proteine, 33g de grăsime, și un total de 506 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $11.94 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de căței de usturoi, ulei vegetal, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Ulei de scufundare a pâinii cu usturoi și ierburi în stil Restaurant, Roadhouse fripturi cu Ancho Chile freca, și Fripturi la grătar cu sos roșu de Chile.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, încălziți 1/2 cană de ulei vegetal la foc moderat.
Adăugați usturoiul și ardeiul roșu zdrobit și fierbeți la foc mic până când usturoiul devine auriu pal, aproximativ 5 minute.
Se toarnă uleiul aromat într-un vas sau borcan rezistent la căldură și se condimentează cu sare.
Condimentează fripturile cu sare și piper. Într-o tigaie mare din fontă, încălziți restul de 1 lingură de ulei doar până la fumat.
Adăugați fripturile și gătiți la foc moderat până se rumenesc, cruste și rare, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Transferați fripturile pe o tăietură și lăsați să se odihnească 5 minute.
Feliați gros fripturile transversal peste Bob și aranjați feliile pe farfurii.
Stropiți uleiul de chile-usturoi peste carne și serviți.