Fripturi de benzi din New York cu Hash de varză de Bruxelles

Fripturi de benzi din New York cu Hash de varză de Bruxelles
New York Strip Steaks cu Bruxelles Sprout Hash ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 38g de grăsime, și un total de 629 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.99 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați piper, cartofi cu coajă subțire, ceapă tăiată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Mini provocare: gratar New York Strip Steak cu Tennessee beat fiert varza de Bruxelles și șuncă Hash și un picant Caraibe citrice scorțișoară Chutney, New York Benzi Fripturi, și Sous Vide New York Benzi Fripturi.

Instrucțiuni

1
Fierbeți cartofii într-o cratiță mare cu apă până se înmoaie când sunt străpunși, 8 până la 10 minute; în ultimul moment, adăugați varză de Bruxelles, gătind doar până devin verde aprins.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De BruxellesVarză De Bruxelles
CartofiCartofi
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Scurgere.
3
Preîncălziți broilerul. Frecați fripturile cu oțet, 1 lingură. ulei și 1 linguriță. fiecare sare și piper. Puneți fripturi pe o tigaie pentru pui; se fierbe 6 in. de la căldură, întorcându-se o dată, 8 minute pentru mediu-rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
OțetOțet
FripturăFriptură
Ulei De GătitUlei De Gătit
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
Pui BroilerPui Broiler
4
Se încălzește restul de 3 linguri. ulei într-un 12-in. tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând cât mai puțin posibil, până se rumenesc bine, 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
6
Adăugați cartofii și varza de Bruxelles și gătiți până se rumenesc ușor, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De BruxellesVarză De Bruxelles
CartofiCartofi
7
Adăugați vin, răzuind orice bucăți caramelizate din partea de jos a tigaiei. Se amestecă usturoiul, rozmarinul și restul de 1 linguriță. sare și 1/4 linguriță. pepper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
UsturoiUsturoi
PiperPiper
SareSare
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Se servește cu carne feliată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ați putea încerca este Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 40 de dolari.
Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot
Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot
Fructele roșii strălucitoare, afinele confiate, prunele Santa Rosa și aromele de mentol se amestecă pentru a intoxica nasul în timp ce Harris Vineyard Merlot 2016 se ridică din pahar. Pe gust, o intrare suculentă și fructată este susținută de taninuri masticabile și o aciditate echilibrantă, creând straturi luxuriante care acoperă limba și produc un finisaj moale și elegant.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate47
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista