Fripturi De Ardei De Ton Ars

Fripturi De Ardei De Ton Ars
Nevoie de o curs principal fără gluten, fără lactate și pescatarian? Fripturile de ardei de ton ars ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 6,16 USD pe porție. O porție conține 285 calorii, 41G de proteine, și 10g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. Un amestec de fripturi de ton ahi, piper crăpat grosier, blaturi de ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până sherry uscat ai putea urma acest curs principal cu Budincă de pâine și unt ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este super. Rețete similare includ Fripturi de ton prăjite cu sos de ardei roșu, Fripturi De Ton Ahi Arse, și Fripturi De Ton Ahi Arse.

Instrucțiuni

1
Presărați fripturi de ton pe ambele părți cu sare, apoi presărați cu piper negru crăpat grosier, apăsând ușor pentru a adera.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper Negru CrăpateBoabe De Piper Negru Crăpate
Friptură De TonFriptură De Ton
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
2
Încălziți uleiul de susan într-o tigaie mare antiaderentă la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați fripturi de ton și căutați până se rumenesc afară și doar opac în centru, aproximativ 3 minute pe fiecare parte. Folosind clești, transferați fripturile de ton pe platou. Platou de cort lejer cu folie pentru a menține fripturile de ton calde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De TonFriptură De Ton
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
4
Adăugați sos de soia, apoi Sherry în aceeași tigaie. Reduceți căldura și fierbeți până când amestecul este ușor redus, răzuind orice bucăți rumenite, aproximativ 1 minut. Puneți sosul peste fripturile de ton.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De TonFriptură De Ton
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Se presară cu arpagic sau blaturi de ceapă verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Tunan în meniu? Încercați să vă împerecheați cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Vinul de rezervă al câștigătorului Medaliei de aur Albertina, Merlot Lorilai, cu un rating de 5 stele din 5, pare un meci bun. Costă aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
Medalia de aur Albertina Merlot Lorilai ' s Reserve Wine
Medalia de aur Albertina Merlot Lorilai ' s Reserve Wine
Fructe-arome înainte, cu taninuri moi suple și un finisaj lung.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista