Friptura la grătar a lui Ted Allen cu Jalapeeincorporo Chimichurri prăjită

Friptura la grătar a lui Ted Allen cu jalape prăjită de Chimichurri necesită aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 614 calorii, 50g de proteine, și 44G de grăsime. Pentru $ 7.06 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este tipică bucătăriei Sud-Americane. Dacă aveți la îndemână frunze și crenguțe de pătrunjel, oțet de vin roșu, jalapeincurbo chilis și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma oțetul de vin roșu, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Funcționează bine ca fel principal. Acesta este adus la tine de grave mănâncă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Friptură de fustă la grătar cu Chimichurri de mentă și Sunchokes prăjite cu miere, Fajitas de friptură cu ceapă la grătar, ardei și roșii Cherry prăjite cu sos Chimichurri, și Brânză la grătar cu Avocado, Mozzarella și jalape Chimichurri.
Instrucțiuni
Pregătiți un grătar sau porniți un broiler (sau arzător cu gaz). Grill sau char jalape arkulos până la înnegrit pe toate părțile și destul de moale, aproximativ 5 minute în total.
Așezați-le într-un castron mic acoperit cu o farfurie sau un prosop și lăsați pielea să se aburească și să se slăbească. Curățați, tulpinați și însămânțați chilisul.
Într-un mic robot de bucătărie sau blender, combinați jalapele arkulos, coriandru, pătrunjel, usturoi, suc de lămâie, vin roșu, ulei de măsline și un vârf de sare și piper. Pulsați (sau amestecați) până când amestecul este un piure grosier. Gustați și reglați pentru sare și amestecați din nou.
Dacă un grătar nu este deja pregătit, încălziți o tigaie pentru grătar la foc mare. Frecați fripturile cu ulei de măsline și condimentați foarte generos cu sare și piper. Grătiți până la mediu rar, 2 până la 4 minute pe fiecare parte, în funcție de grosime (Centrul fripturilor ar trebui să înregistreze 125 km f pe un termometru de citire instantanee).
Scoateți pe o farfurie și lăsați să se odihnească cel puțin 5 minute.
Feliați friptura peste bob cu cuțitul la un unghi de 45 de grade. Aranjați pe o farfurie de servire și lingurați niște chimichurri peste friptură.
Se servește cu sosul suplimentar.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Robert Mondavi Napa Merlot cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Robert Mondavi Napa Merlot]()
Robert Mondavi Napa Merlot
Aromele multidimensionale ale vinului provin din struguri cultivați în terroiruri distincte din Valea Napa, inclusiv Carneros, cerbi Leap și Oakville districte. Tehnicile tradiționale, inclusiv drojdiile native, macerarea extinsă, îmbătrânirea în butoaie de stejar francez și îmbutelierea fără filtrare, au sporit complexitatea vinului. Acest vin este delicios, cu multe intrări și brânzeturi. Una dintre perechile noastre preferate de mâncare este curcanul prăjit cu umplutură de ciuperci sălbatice și nuci. Friptura de miel, frecată cu ierburi aromate și condimente, sau coapsa de porc la grătar se căsătorește perfect cu aromele delicioase ale vinului.