Friptura de porc ucraineană Baba

Friptura de porc ucraineană Baba
Friptura de porc ucraineană Baba necesită aproximativ 1 oră și 35 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 622 calorii, 40g de proteine, și 26g de grăsime. Pentru $2.54 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, smântână, prune uscate și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Friptură Simplă La Cuptor Friptură De Porc, Friptură de coroană de carne de porc cu umplutură de mere și carne de porc și sos de cidru, și Cotlet de porc Uptown și sos de mere: filete de porc prăjite cu mere Escalloped.

Instrucțiuni

1
Se usucă carnea cu un prosop de hârtie și se freacă cu 2 linguri de făină și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
2
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare. Carne brună pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
3
Adăugați ceapa feliată, acoperiți și reduceți focul la minim. Gatiti aproximativ o ora, adaugand putina apa daca este necesar. Întoarceți carnea de două ori în timpul procesului de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Așezați sfecla într-o cratiță cu apă pentru a acoperi. Aduceți la fierbere la foc mediu și gătiți până când sfecla este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
5
Scurgeți, rezervați lichid. Se toacă sfecla în cuburi și se adaugă în tigaia de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
6
Adăugați prune uscate și apă de sfeclă, acoperiți și fierbeți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune UscatePrune Uscate
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
7
Scoateți friptura pe un platou.
8
Se amestecă 1 lingură de făină cu smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
9
Se toarnă în tigaie și se amestecă bine, răzuire părțile laterale și de jos. Se fierbe până se îngroașă sosul. Condimentează cu boia și gust. Reglați condimentul dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sezonul GoyaSezonul Goya
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții6
Scor De Sănătate33
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista