Friptura de porc ucraineană Baba

Friptura de porc ucraineană Baba necesită aproximativ 1 oră și 35 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 622 calorii, 40g de proteine, și 26g de grăsime. Pentru $2.54 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, smântână, prune uscate și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Friptură Simplă La Cuptor Friptură De Porc, Friptură de coroană de carne de porc cu umplutură de mere și carne de porc și sos de cidru, și Cotlet de porc Uptown și sos de mere: filete de porc prăjite cu mere Escalloped.
Instrucțiuni
Se usucă carnea cu un prosop de hârtie și se freacă cu 2 linguri de făină și sare.
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare. Carne brună pe toate părțile.
Adăugați ceapa feliată, acoperiți și reduceți focul la minim. Gatiti aproximativ o ora, adaugand putina apa daca este necesar. Întoarceți carnea de două ori în timpul procesului de prăjire.
Așezați sfecla într-o cratiță cu apă pentru a acoperi. Aduceți la fierbere la foc mediu și gătiți până când sfecla este fragedă.
Scurgeți, rezervați lichid. Se toacă sfecla în cuburi și se adaugă în tigaia de prăjire.
Adăugați prune uscate și apă de sfeclă, acoperiți și fierbeți timp de 5 minute.
Scoateți friptura pe un platou.
Se amestecă 1 lingură de făină cu smântână.
Se toarnă în tigaie și se amestecă bine, răzuire părțile laterale și de jos. Se fierbe până se îngroașă sosul. Condimentează cu boia și gust. Reglați condimentul dacă este necesar.