Friptura de porc a lui Vini

Friptura de porc a lui Vini ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 268 calorii, 44G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 7. Pentru $2.24 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sos de rumenire, friptură de porc, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma semințele de chimen, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu semințe de chimen cu Dulce de Leche ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este minunat. Încercați Pansamentul francez al lui Vini, Friptură Simplă La Cuptor Friptură De Porc, și Friptură de coroană de carne de porc cu umplutură de mere și carne de porc și sos de cidru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Într-un castron mic combinați semințele de chimen, piperul negru, sarea și salvia. Frecați amestecul peste tot carnea de porc.
Așezați carnea de porc într-o tigaie de prăjire superficială și coaceți, neacoperită până când se atinge temperatura internă de 145 grade F (63 grade C), aproximativ 30 de minute pe kilogram.
Scoateți friptura din tigaie, puneți-o deoparte și acoperiți-o.
Se toarnă picăturile de tigaie într-o cană de măsurare și se adaugă suficientă apă pentru a egala 2 căni.
Se toarnă într-o cratiță mică și se amestecă sosul de rumenire și amidonul de porumb. Gatiti la foc mic, amestecand continuu, pana cand amestecul este neted. Ridicați căldura și aduceți la fierbere. Gatiti pana se ingroasa.
Serviți alături de friptura de porc.