Friptura de porc a lui Vini

Friptura de porc a lui Vini
Friptura de porc a lui Vini ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 268 calorii, 44G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 7. Pentru $2.24 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sos de rumenire, friptură de porc, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma semințele de chimen, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu semințe de chimen cu Dulce de Leche ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este minunat. Încercați Pansamentul francez al lui Vini, Friptură Simplă La Cuptor Friptură De Porc, și Friptură de coroană de carne de porc cu umplutură de mere și carne de porc și sos de cidru pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Într-un castron mic combinați semințele de chimen, piperul negru, sarea și salvia. Frecați amestecul peste tot carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Așezați carnea de porc într-o tigaie de prăjire superficială și coaceți, neacoperită până când se atinge temperatura internă de 145 grade F (63 grade C), aproximativ 30 de minute pe kilogram.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Scoateți friptura din tigaie, puneți-o deoparte și acoperiți-o.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Se toarnă picăturile de tigaie într-o cană de măsurare și se adaugă suficientă apă pentru a egala 2 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Se toarnă într-o cratiță mică și se amestecă sosul de rumenire și amidonul de porumb. Gatiti la foc mic, amestecand continuu, pana cand amestecul este neted. Ridicați căldura și aduceți la fierbere. Gatiti pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Ardei Verzi Medii, Tăiați Rondele3 Ardei Verzi Medii, Tăiați Rondele
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
7
Serviți alături de friptura de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții7
Scor De Sănătate44
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista