Friptura de miel cu ceapa balsamica
Friptura de miel cu ceapă balsamică ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 254 calorii, 30g de proteine, și 11g de grăsime per portie. Această rețetă servește 10 și costă 2,68 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, ceapă, crengute de rozmarin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 74%. Rețete similare includ Friptură balsamică cu ceapă și ciuperci, Rozmarin și pui balsamic cu ceapă prăjită, și Friptură picior de miel cu cartofi și ceapă.
Instrucțiuni
Într-un bol, amestecați ceapa cu 2 linguri de ulei de măsline și oțetul balsamic.
Se presară ușor cu sare și piper.
Lăsați să stea cel puțin 5 minute, amestecând ocazional.
Între timp, clătiți mielul; tăiați și aruncați excesul de grăsime de suprafață.
Tăiați fante de 1/2 inci pe tot piciorul și introduceți șuvițe de usturoi. Frecați mielul cu 1 lingură de ulei de măsline și sucul de lămâie, apoi puneți frunzele de rozmarin și oregano pe carne.
Se presară cu sare și piper. Setați mielul într - o tigaie de prăjire de 11 pe 17 inci. Puneți ceapa și marinada în jurul mielului.
Prăjiți într-un cuptor 375 până când un termometru introdus în cea mai groasă parte a piciorului la os înregistrează 140 pentru mediu-rar, 1 oră și 10 minute până la 1 1/2 ore; sau 150 pentru mediu, 1 oră și 20 de minute până la 1 oră și 40 de minute. Dacă picăturile încep să ardă, adăugați apă 1/4 cană la un moment dat, după cum este necesar.
Transferați mielul pe o scândură sau platou și, păstrând cald, lăsați să stea 10 până la 15 minute. Păstrați ceapa caldă în tigaie în timp ce mielul se odihnește. Lingura ceapa si picaturi in jurul mielului; garnisiti cu crengute de rozmarin. Feliați carnea și serviți cu ceapă și sucuri.
Adăugați sare și piper după gust.