Frijoles I

Frijoles I
Frijoles s-ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 162 calorii, 5g de proteine, și 12g de grăsime per portie. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. 14 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de brânză cheddar, piper, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 4 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Frijoles de lan Olla, Frijoles A La Charra, și Frijoles y Chorizo.

Instrucțiuni

1
Înmuiați fasolea pinto peste noapte în 1 litru de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole PintoFasole Pinto
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2
Puneți fasolea într-o cratiță mare și adăugați apă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Adăugați ceapa, usturoiul, sarea și piperul. Se aduce la fierbere, apoi se fierbe la foc mediu-mic până când fasolea este fragedă, aproximativ 1 până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
4
Adăugați apă suplimentară în tigaie, după cum este necesar, pentru a preveni arderea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Mash fasole cu un masher de cartofi, și se amestecă în unt. Continuați să gătiți, amestecând ocazional, până când amestecul este îngroșat și untul este absorbit. Reglați condimentele după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
6
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Întindeți amestecul de fasole într-un vas de copt de 9x13 inci și presărați brânză mărunțită deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Un Strop De Philadelphia®, DivizatCu Un Strop De Philadelphia®, Divizat
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
8
Coaceți timp de 15 minute sau până când brânza este topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 30 m.
Porții15
Scor De Sănătate1
Revista