Frijoles I
Frijoles s-ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 162 calorii, 5g de proteine, și 12g de grăsime per portie. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. 14 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de brânză cheddar, piper, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 4 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Frijoles de lan Olla, Frijoles A La Charra, și Frijoles y Chorizo.
Instrucțiuni
Înmuiați fasolea pinto peste noapte în 1 litru de apă.
Puneți fasolea într-o cratiță mare și adăugați apă pentru a acoperi.
Adăugați ceapa, usturoiul, sarea și piperul. Se aduce la fierbere, apoi se fierbe la foc mediu-mic până când fasolea este fragedă, aproximativ 1 până la 2 ore.
Adăugați apă suplimentară în tigaie, după cum este necesar, pentru a preveni arderea.
Mash fasole cu un masher de cartofi, și se amestecă în unt. Continuați să gătiți, amestecând ocazional, până când amestecul este îngroșat și untul este absorbit. Reglați condimentele după gust.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Întindeți amestecul de fasole într-un vas de copt de 9x13 inci și presărați brânză mărunțită deasupra.
Coaceți timp de 15 minute sau până când brânza este topită.