Frigăruile de pui salvie ale lui Lorraine Wallace cu cârnați italieni dulci

Frigăruile de pui salvie ale lui Lorraine Wallace cu cârnați italieni dulci
Reteta Lorraine Wallace frigarui de pui salvie cu cârnați Italian dulce ar putea satisface pofta mediteranean în aproximativ 4 ore și 30 de minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi are 916 calorii, 51G de proteine, și 77g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $3.72 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. Un amestec de cârnați, coapse de pui, ulei de rozmarin-usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 103 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este minunat. Încercați Puiul de susan al lui Lorraine Wallace, Puiul de vară al lui Lorraine Wallace, și Quiche-ul rapid de pui și legume al lui Lorraine Wallace pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați toate ingredientele într-un castron mic și bateți bine. Pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Cu până la o zi înainte sau cu 4 ore înainte de gătit, clătiți coapsele de pui în apă rece și uscați-le cu prosoape de hârtie. Aruncați puiul cu 2 linguri de ulei de rozmarin-usturoi și rozmarinul tocat. Se condimentează cu sare și piper. Acoperiți și refrigerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Pancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau TocatePancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau Tocate
2 Linguri De Pătrunjel Italian Proaspăt Tocat2 Linguri De Pătrunjel Italian Proaspăt Tocat
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
3
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare (350 buc.F–450 buc. F).
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Așezați 1/2 cană de ulei de rozmarin-usturoi într-un vas mic pentru perierea frigaruiilor în timp ce faceți grătarul. Filetați 3 bucăți de cârnați, pui și frunze de salvie alternativ pe frigarui de metal. Grătiți frigăruile, acoperite, până când o parte se rumeneste și are urme frumoase de grătar, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
2 Linguri De Pătrunjel Italian Proaspăt Tocat2 Linguri De Pătrunjel Italian Proaspăt Tocat
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui De MetalFrigarui De Metal
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Ungeți cu uleiul de rozmarin-usturoi, răsturnați și gătiți până când cealaltă parte este gătită, încă aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Pătrunjel Italian Proaspăt Tocat2 Linguri De Pătrunjel Italian Proaspăt Tocat
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
6
Continuați să gătiți, întorcând și perindând cu uleiul, până când cârnații și puiul sunt fierte, cu aproximativ 10 minute în plus. Acoperiți cu folie de aluminiu și lăsați să se odihnească câteva minute. Pentru a servi, aranjați frigăruile pe un platou mare și stropiți cu uleiul rămas de rozmarin-usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Pătrunjel Italian Proaspăt Tocat2 Linguri De Pătrunjel Italian Proaspăt Tocat
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate19
Revista