Frigăruile de pui salvie ale lui Lorraine Wallace cu cârnați italieni dulci

Reteta Lorraine Wallace frigarui de pui salvie cu cârnați Italian dulce ar putea satisface pofta mediteranean în aproximativ 4 ore și 30 de minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi are 916 calorii, 51G de proteine, și 77g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $3.72 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. Un amestec de cârnați, coapse de pui, ulei de rozmarin-usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 103 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este minunat. Încercați Puiul de susan al lui Lorraine Wallace, Puiul de vară al lui Lorraine Wallace, și Quiche-ul rapid de pui și legume al lui Lorraine Wallace pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați toate ingredientele într-un castron mic și bateți bine. Pune deoparte.
Cu până la o zi înainte sau cu 4 ore înainte de gătit, clătiți coapsele de pui în apă rece și uscați-le cu prosoape de hârtie. Aruncați puiul cu 2 linguri de ulei de rozmarin-usturoi și rozmarinul tocat. Se condimentează cu sare și piper. Acoperiți și refrigerați.
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare (350 buc.F–450 buc. F).
Așezați 1/2 cană de ulei de rozmarin-usturoi într-un vas mic pentru perierea frigaruiilor în timp ce faceți grătarul. Filetați 3 bucăți de cârnați, pui și frunze de salvie alternativ pe frigarui de metal. Grătiți frigăruile, acoperite, până când o parte se rumeneste și are urme frumoase de grătar, aproximativ 4 minute.
Ungeți cu uleiul de rozmarin-usturoi, răsturnați și gătiți până când cealaltă parte este gătită, încă aproximativ 4 minute.
Continuați să gătiți, întorcând și perindând cu uleiul, până când cârnații și puiul sunt fierte, cu aproximativ 10 minute în plus. Acoperiți cu folie de aluminiu și lăsați să se odihnească câteva minute. Pentru a servi, aranjați frigăruile pe un platou mare și stropiți cu uleiul rămas de rozmarin-usturoi.