Frigărui de scoici cu sfeclă și Prosciutto

Frigărui de scoici cu sfeclă și Prosciutto
Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 135 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sfeclă, sare kosher, prosciutto și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Scallop Kabobs, Scallop Kabobs pentru 2, și Kabobs de creveți și scoici pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Umpleți o oală mare cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați sfecla; aduceți la fierbere. Reduceți căldura la foc mic; gatiti pana cand sfecla este frageda cu furculita, dar nu moale aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
3
Se ia de pe foc.
4
Lăsați să se răcească ușor; frecați pielea cu un prosop de hârtie. Pune deoparte.Clătiți scoici; se usucă. Înfășurați scoici într-o felie de prosciutto, înfășurând o frunză de mentă sau două între scoică și mentă. Filetați 3 sau 4 scoici, alternând cu sfeclă, pe fiecare dintre cele 8 frigarui. Strângeți sucul de 1 lămâie pe toate părțile frigaruiilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
5
Ungeți ușor cu puțin ulei de măsline și condimentați cu sare și piper.Aranjați frigarui, la foc direct, pe un grătar mediu-fierbinte. Grătiți, rotiți frigarui și periați cu mai mult ulei, după cum este necesar, pentru a preveni lipirea, până abia fierte, aproximativ 5 minute. Scoicile vor termina de gătit pe măsură ce se odihnesc. Sfecla trebuie să fie moale și ușor carbonizată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
6
Se scoate de pe grătar și se strecoară cu sucul de lămâie rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista