Frigărui de porc Teriyaki la grătar
Frigăruile de porc Teriyaki la grătar sunt o rețetă japoneză care conține 6 porții. O porție conține 221 de calorii , 20 g de proteine și 10 g de grăsimi . Pentru 2,08 USD per porție , această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 130 de persoane au considerat această rețetă delicioasă și sățioasă. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Dacă aveți la îndemână ceapă, ghimbir măcinat, zahăr brun și alte câteva ingrediente, o puteți prepara. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate . De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute . Vă este oferită de Allrecipes. Per total, această rețetă obține un scor spoonacular solid de 78% . Rețete similare sunt frigăruile de pui shish , frigăruile la grătar și frigăruile Sheesh cu sos de iaurt .
Instrucțiuni
Într-un vas puțin adânc, amestecați 3 linguri de sos de soia, ulei de măsline, 1 cățel de usturoi tocat, fulgi de ardei roșu, sare și piper.
Adăugați cuburile de carne de porc și întoarceți-le pentru a le acoperi uniform cu marinada. Acoperiți și dați la frigider timp de 3 ore.
Într-o cratiță, combinați supa de vită, amidonul de porumb, 2 linguri de sos de soia, zahărul brun, 2 căței de usturoi tocați și ghimbirul. Aduceți la fierbere, amestecând constant. Reduceți focul și fierbeți la foc mic timp de 5 minute.
Preîncălziți un grătar exterior la foc mare și ungeți ușor grătarul cu ulei. Înfigeți cuburile de carne de porc pe frigărui, alternând cu ciuperci, ceapă, roșii și bucăți de ananas.
Gătiți pe grătar timp de 15 minute sau până când carnea este gătită complet. Întoarceți frigăruile și stropiți-le des cu sos în timpul gătirii.