Frigarui Veggie
O porție conține 122 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime. Dacă $1.01 pe portie se încadrează în bugetul dvs., frigarui Veggie ar putea fi un super fără gluten, primar și întreg 30 rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Dacă aveți squash, macină piper, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este destul de bun. Încercați Frigarui Veggie, frigarui de legume la gratar, și Rainbow Veggie Frigarui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Dacă utilizați frigarui din lemn, înmuiați-le în multă apă timp de aproximativ 10 minute dacă grătați pe o tigaie de grătar interioară sau timp de 30 de minute dacă grătați pe un grătar exterior pentru a preveni arderea lor.
Așezați toate legumele într-un castron mare sau vas de copt.
Stropiți cu ulei de măsline și condimentați cu sare, piper și usturoi. Cu mâinile, aruncați pentru a combina bine. Lipiți bucățile de ceapă cu legumele pentru a acoperi marinada; evitați aruncarea odată ce se adaugă ceapa, astfel încât ceapa să nu se destrame.
Alternați legumele cu ceapa pe frigarui din lemn sau metal. Ceapa va primi frumos și suculent frecare împotriva alte legume. Puteți face acest lucru până la câteva ore înainte de a le grăta.
Preîncălziți o tigaie la grătar la foc mediu-mare.
Aranjați frigaruile pe tigaia de grătar și gătiți, întorcându-se des, până când sunt ușor carbonizate, aproximativ 15 minute.
Scoateți din grătar și serviți fierbinte sau la temperatura camerei.
* Nota bucătarului: pentru a obține bucăți de ceapă capabile de frigarui, tăiați ceapa în jumătate prin miez și apoi tăiați fiecare jumătate în sferturi.
Îndepărtați 2 sau 3 dintre straturile cele mai interioare, lăsând straturile exterioare mai mari. Se vor potrivi frumos pe frigarui.