Frigarui Halloumi La Gratar
O porție conține 168 calorii, 7g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă prietenoasă fără gluten și FODMAP servește 8 și costă $1.53 pe portie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 33 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați fulgi de piper, frunze de cimbru, cartofi noi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Frigarui De Legume Halloumi La Gratar, Frigarui Halloumi la gratar cu sos Cilantro-Tahini, și Chifteluțe la grătar, Halloumi și frigarui de Squash pentru copii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Într-un castron mare se amestecă împreună ulei de măsline, oțet, ierburi, fulgi de ardei roșu și măsline și se condimentează cu sare și piper, după gust.
Adăugați brânza și cartofii și aruncați până când sunt complet acoperite. Acoperiți și puneți la frigider pentru a marina timp de 1 până la 2 ore.
Preîncălziți un grătar sau o tigaie la grătar la foc mediu-mare.
Înmuiați frigarui de lemn în apă pentru a preveni arderea acestora. Frigarui 1 bucată de brânză apoi un cartof urmat de o altă bucată de brânză pe fiecare frigărui.
Puneți frigarui pe un grătar bine uns și gătiți timp de 3 până la 4 minute pe fiecare parte.
Scoateți frigaruile de pe grătar pe un platou de servire și serviți cu o picătură de marinată.