Frigaruile de vită Margarita ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 8 și costă $1.36 pe portie. O porție conține 183 calorii, 14g de proteine, și 9g de grăsime. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Un amestec de ceapă, sare, frigarui de bambus înmuiat în apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi amestecul de margarita, puteți urma acest fel principal cu Margarita Pie ca desert. 3079 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Frigarui De Pui Margarita, Frigarui De Vită, și Peanutty Beef Skewers pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați amestecul de margarita, sarea, zahărul, usturoiul și uleiul vegetal într-un bol sau într-o pungă de plastic resigilabilă. Aruncați cuburi de mușchi în marinată și marinați cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margarita Mix
Ulei Vegetal
Marinada
Friptură De Porc
Usturoi
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi Ziploc
Bol
2
Preîncălziți un grătar la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
3
Asamblați frigarui, alternând carnea cu ciuperci, ceapă și ardei gras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Ciuperci
Ceapă
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui
4
Ungeți frigarui cu marinată, apoi aruncați marinada rămasă. Frigarui gratar la doneness dorit, aproximativ 10 minute total pentru mediu.