Frigarui de vita la gratar cu condimente marocane

Frigarui de vita la gratar cu condimente marocane ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Pentru $1.97 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 168 calorii, 17g de proteine, și 9g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de pene de var, ceapă, friptură de flanc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Încercați Pui La Grătar Cu Condimente Marocane, Vinete la grătar cu condimente marocane (vinete la marocaine), și Kebab / Frigarui Marocan De Vita pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înmuiați frigarui de lemn în apă rece timp de 20 până la 30 de minute. Pulsează primele 10 ingrediente într-un robot de bucătărie până se toacă fin.
Se toarnă într-o pungă de plastic cu fermoar, se adaugă carne și se răcește 2 ore.
Preîncălziți grătarul la 40
Asamblați frigarui străpungând fiecare bucată de friptură în formă de U, alternând friptura cu legumele. Grătiți 14 minute pentru mediu sau până când carnea este caramelizată și fermă, întorcându-se o dată. Strângeți var peste fiecare frigăruie și serviți.