Frigarui De Pui Sambal

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați frigarui de pui Sambal. Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap servește 4 și costă $2.28 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 34G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 343 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de sriracha, sos de pește, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma zahărul brun deschis, puteți urma acest fel principal cu Tarta de caise cu zahar brun si scortisoara ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Frigarui De Pui Sambal, Frigarui De Pui Sambal, și Javanese și Nonya Sambal și orez prăjit cu Sambal.
Instrucțiuni
Pregătiți grătarul pentru căldură medie-mare.
Bateți zahărul brun, oțetul, pasta de chili, sosul de pește, Sriracha și ghimbirul într-un castron mare.
Adăugați pui și aruncați pentru a acoperi. Filetați 4 sau 5 bucăți de pui pe fiecare frigăruie.
Transferați marinada într-o cratiță mică. Se aduce la fierbere, se reduce focul și se fierbe până se reduce la jumătate (aproximativ 1 cană), 7-10 minute.
Pui la grătar, răsucind și ungând adesea cu marinată redusă, până la fiert, 8-10 minute.