Frigarui de pui cu sos de arahide
Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 17 și costă 26 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 79 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 21 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, sos de soia, fulgi de piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Frigarui de pui cu sos de arahide, Frigarui de pui cu sos de arahide, și Frigarui de pui la gratar cu sos de arahide pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați untul de arahide, usturoiul, ghimbirul, sucul de lămâie, sosul de soia, zahărul, ardeiul roșu zdrobit și 1/3 cană de apă într-un blender până se omogenizează.
Preîncălziți grătarul la mare. Filetați puiul pe 16 frigarui și așezați-l în 1 strat pe o foaie de copt.
Ungeți ambele părți ale puiului cu ulei; condimentează cu sare și piper. Lucrând în loturi, dacă este necesar, grătați puiul până când este gătit, rotind o dată, aproximativ 4 minute în total.
Serviți imediat, sau la temperatura camerei, cu sos de arahide pe lateral.