Frigarui de pui afumat
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați frigarui de pui afumat. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi are 183 calorii, 22g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 193 de oameni au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână oțet de vin, un arkuloli afumat, semințe de fenicul și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 52%. Frigarui De Pui Afumat, Frigarui de pui afumat cu Chutney de fructe de sâmbure, și Frigarui De Creveți Cu Ardei Fumurii sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Aveți nevoie de 15 frigarui: dacă sunt din lemn, înmuiați în apă timp de 10 minute.
Tăiați puiul în bucăți de 3 cm și puneți-l într-un castron.
Adăugați 1 lingură de ulei de măsline, condimentele, usturoiul și oțetul, aruncați bine și condimentați. Puteți face acest lucru cu până la o zi înainte și refrigerați.
Filetați 2-3 bucăți pe fiecare frigăruie.
Se toarnă uleiul rămas într-o tigaie sau se freacă pe o tigaie. Puneți tigaia fierbinte și prăjiți puiul timp de 3-4 minute pe fiecare parte, poate fi necesar să faceți acest lucru în loturi, păstrând frigăruile fierte calde într-un cuptor mic.
Serviți cu aoli fumurii, dacă doriți.