Frigarui De Pește-Spadă De Rozmarin Cu Salată De Ardei Dulce
Frigarui de pește-spadă de rozmarin cu salată de ardei dulce ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 1733 calorii, 100g de proteine, și 131g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 1. Pentru $16.78 pe portie, această rețetă acoperă 69% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 27 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de ardei, fripturi groase de pește-spadă, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma lămâia, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este minunat. Rețete similare sunt Frigarui de peste spada cu salata de rucola, Frigarui De Peste Spada, și Frigarui De Pește-Spadă Glazurat Cu Lămâie Peste Orez.
Instrucțiuni
1
Construiți un foc mediu într-un grătar cu cărbune sau încălziți un grătar cu gaz la mediu-înalt. (Alternativ, încălziți o tigaie la grătar la foc mediu-mare.) Aduceți uleiul și usturoiul la foc mic într-o cratiță mică la foc mediu și gătiți până când usturoiul este prăjit și maro auriu deschis, aproximativ 6 minute (scoateți-l de pe foc dacă usturoiul se gătește prea repede).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Se toarnă uleiul printr-o sită cu ochiuri fine într-un castron mic și se lasă să se răcească. (Usturoiul ar putea arde dacă este lăsat în ulei.) Rezervați chipsuri de usturoi pentru garnitură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Cireșe Confiate Suplimentare
3
Combinați ardeii, ceapa, jalapeo, oțetul și 1/4 cană ulei de usturoi într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Pătrunjel Italian Proaspăt Tocat
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
4
Adăugați rucola; aruncați pentru a acoperi. Condimentează salata cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Piept De Pui La Rotisor
5
Lăsați să stea 10 minute.
6
Așezați 34 de cuburi de pește-spadă pe fiecare frigăruie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește-spadă
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
7
Periați peștele cu uleiul de usturoi rămas; se presară rozmarin și se condimentează cu sare și piper. Grătar pește-spadă până când este doar opac în centru și ușor rumenit în pete, aproximativ 2 minute pe fiecare dintre cele 4 părți.Împărțiți salata între farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
2 Linguri De Pătrunjel Italian Proaspăt Tocat
Pește-spadă
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
8
Așezați o frigăruie deasupra fiecăruia.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
9
Se ornează cu chipsuri de usturoi și sferturi de lămâie pentru stoarcere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.