Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați frigarui de pește cu busuioc Chimichurri. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, întregi 30 și pescatarian are 396 calorii, 17g de proteine, și 34G de grăsime per portie. Pentru $ 3.3 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, frunzele de pătrunjel, fulgii de piper și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Frigarui De Somon Chimichurri, Frigarui De Tofu Chimichurri, și Frigarui de vită cu chimichurri Cilantro pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Echipament Special: echipament Special: opt frigarui de lemn de 10 inci, înmuiate în apă timp de aproximativ 30 de minute
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui Din Lemn
3
Pentru marinada: într-un vas de sticlă mediu, amestecați împreună
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
ceapă, usturoi, ulei, oțet, suc de lămâie și sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Suc De Lămâie
Oțet
Usturoi
Ceapă
Ulei De Gătit
5
Adăugați peștele și dovleceii și marinați la temperatura camerei,
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Fructe
Pește
6
aproximativ 15 minute.
1
Combinați busuiocul, pătrunjelul, ceapa,
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel
Ceapă
Busuioc
2
usturoi, ulei de măsline, oțet, suc de lămâie, fulgi de ardei roșu și sare și piper
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei Roșu
Sare și Piper
Suc De Lămâie
Ulei De Măsline
Oțet
Usturoi
3
pentru a gusta într-un bol procesor de alimente, și puls până când ingredientele sunt doar
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
Bol
4
combinate și groase.
5
Preîncălziți grătarul la înălțime. Ungeți bine grătarele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
6
Pentru frigarui de pește: filetați peștele marinat și dovleceii
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Fructe
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui
7
pe frigaruile înmuiate, 2 bucăți de pește pe frigăruie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui
8
Puneți 1 roșie cherry pe
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Cherry
9
sfârșitul fiecărui bivol.
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui
10
Se pune pe grătar și se gătește până se carbonizează ușor
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
11
exteriorul și peștele sunt doar gătite, 3 până la 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
12
În timp ce peștele este încă cald, stropiți cu puțin busuioc
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc
Pește
13
chimichurri și servesc mai mult pe partea pentru scufundare.
Peștele funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Skyfall Pinot Gris cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.