Frigarui de peste spada cu Pesto de coriandru-menta

Frigarui de pește-spadă cu Pesto de coriandru-mentă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 35g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 310 calorii. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 4 și costă $5.27 pe portie. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, ulei de măsline, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma coaja portocalie, puteți urma acest fel principal cu Parfum De Afine-Portocale ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 71%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Frigarui de pește spadă la grătar cu conținut scăzut de carbohidrați cu maioneză Pesto, Pește-spadă la grătar cu ulei de mentă de coriandru, și Frigarui Fajita de friptura cu Pesto de coriandru.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti pesto, combinați primele 8 ingrediente într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează.
Lăsați să stea 30 de minute.
Pregătiți grătarul la foc mediu-mare.
Pentru a pregăti frigarui, combinați coaja de var și următoarele 5 ingrediente (prin 2 căței de usturoi) într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Adăugați pește în pungă;sigiliu. Marinați la frigider timp de 30 de minute, întorcând punga o dată.
Scoateți peștele din pungă; aruncați marinada. Filetați peștele și roșiile alternativ pe fiecare dintre frigarui de 8 (8 inci); presărați uniform cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Așezați frigarui pe un grătar acoperit cu spray de gătit; grătiți 6 minute sau până la gradul dorit de coacere, rotind la fiecare 2 minute.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
![Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti]()
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 din 2021Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio este de culoare galben strălucitor, cu arome înflorite pronunțate, cu o notă de condiment; cu corp mediu, cu o mineralitate bună și un finisaj precis.Se împerechează bine cu pește și crustacee, păsări de curte, carne albă ca aperitiv sau cu masa