Frigarui de pepene verde si feta

Pepenele verde și frigăruile Feta necesită în jur 15 minute de la început până la sfârșit. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară, prietenoasă cu fodmap și vegetariană are 45 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 16. 75 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sare de mare, boabe de paradis măcinate, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de SippitySup. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Frigarui de pepene verde cu Fetan si rucola, Frigarui de pepene verde si rosii, și Frigarui de rosii, pepene verde si busuioc.
Instrucțiuni
Tăiați 16 bucăți de pepene verde în pătrate de 1 cm de cm grosime de aproximativ cm.
Așezați într-un bol de amestecare și adăugați ulei de măsline, sare și boabe de paradis sau piper negru. Aruncați pentru a acoperi uniform tot pepenele verde.
Tăiați blocul de brânză feta în 16 bucăți cam de aceeași dimensiune ca bucățile de pepene verde.Infilați o bucată de pepene verde și o bucată de brânză feta pe fiecare frigăruie.
Se ornează cu frunze de busuioc.
Se servește imediat sau se pune la frigider cu până la 3 ore înainte de servire.