Frigarui De Miel In Stil Tandoori La Gratar

Frigarui De Miel In Stil Tandoori La Gratar
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten rețete la cutia de rețete, frigarui de miel în stil Tandoori la grătar ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 1,88 USD pe porție, primești un fel principal care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 293 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 33 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Un amestec de pudră de chimen, piper crăpat, semințe din păstăi de cardamom și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un awesome scor spoonacular de 85%. Frigarui De Miel In Stil Tandoori La Gratar, Frigarui de miel Tandoori cu slaw crocant & raita, și Tandoori la grătar - Umăr de miel marinat cu iaurt cu ceapă la grătar și fasole verde sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Echipament Special: 4 frigarui din lemn (inmuiate 2 ore in apa) sau 4 frigarui metalice
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
2 Kilograme De Creveți Jumbo, Curățați și Devenați, Cozile Lăsate Intacte2 Kilograme De Creveți Jumbo, Curățați și Devenați, Cozile Lăsate Intacte
Frigarui De MetalFrigarui De Metal
3
Încălziți chimenul, garam masala și cardamomul într-o tigaie uscată, la foc mic, până la parfum, aproximativ 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Garam MasalaGaram Masala
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Adăugați pudra de ceapă și usturoiul, apoi transferați amestecul într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Adăugați iaurtul, boiaua, pudra de curry, coriandru, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
6
Infilați 4 cuburi de miel pe fiecare frigărui, alternând cu bucăți de scallion și lăsând aproximativ 1/3 din frigărui ca mâner. Aranjați-le într-un vas de copt din sticlă superficială și turnați amestecul de iaurt peste ele (întoarceți-le la strat dacă este necesar). Se lasă la marinat timp de 1 oră până peste noapte, la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In TreimiArdei Gras Rosu, Taiat In Treimi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
7
Periați grătarul cu un prosop de hârtie uns și preîncălziți-l la mediu-înalt. Aranjați frigăruile în unghi pentru semne frumoase de grătar și grătiți 3 până la 4 minute pe parte pentru mediu-rar, 5 până la 6 minute pe parte pentru mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
8
Transferați frigarui într-un platou de servire și garnisiți cu pene de tei și coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
9
Se servește cu orez basmati cu coriandru sau orzo cu spanac și unt și o parte de raita (sos de iaurt cu legume), dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez BasmatiOrez Basmati
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
RaitaRaita
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții6
Scor De Sănătate29
Revista