Frigarui De Miel In Stil Tandoori La Gratar

Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten rețete la cutia de rețete, frigarui de miel în stil Tandoori la grătar ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 1,88 USD pe porție, primești un fel principal care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 293 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 33 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Un amestec de pudră de chimen, piper crăpat, semințe din păstăi de cardamom și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un awesome scor spoonacular de 85%. Frigarui De Miel In Stil Tandoori La Gratar, Frigarui de miel Tandoori cu slaw crocant & raita, și Tandoori la grătar - Umăr de miel marinat cu iaurt cu ceapă la grătar și fasole verde sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Echipament Special: 4 frigarui din lemn (inmuiate 2 ore in apa) sau 4 frigarui metalice
Încălziți chimenul, garam masala și cardamomul într-o tigaie uscată, la foc mic, până la parfum, aproximativ 1 până la 2 minute.
Adăugați pudra de ceapă și usturoiul, apoi transferați amestecul într-un castron.
Adăugați iaurtul, boiaua, pudra de curry, coriandru, sare și piper.
Infilați 4 cuburi de miel pe fiecare frigărui, alternând cu bucăți de scallion și lăsând aproximativ 1/3 din frigărui ca mâner. Aranjați-le într-un vas de copt din sticlă superficială și turnați amestecul de iaurt peste ele (întoarceți-le la strat dacă este necesar). Se lasă la marinat timp de 1 oră până peste noapte, la frigider.
Periați grătarul cu un prosop de hârtie uns și preîncălziți-l la mediu-înalt. Aranjați frigăruile în unghi pentru semne frumoase de grătar și grătiți 3 până la 4 minute pe parte pentru mediu-rar, 5 până la 6 minute pe parte pentru mediu.
Transferați frigarui într-un platou de servire și garnisiți cu pene de tei și coriandru.
Se servește cu orez basmati cu coriandru sau orzo cu spanac și unt și o parte de raita (sos de iaurt cu legume), dacă se dorește.