Frigarui De Ficat De Pui

Frigarui De Ficat De Pui
O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 109 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 32 de cenți pe porție. Un amestec de ulei de măsline, ridichi, acompaniament: pene de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și דל פחמימות, dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Liver P. M. – cel mai mătăsos și mai cremos Mousse de ficat de pui din toate timpurile, Ficat de vită cu smochin, slănină și compot de ceapă caramelizată [sau ficatul de vită suprem ], și Mousse De Ficat De Pui pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înmuiați ficatul în lapte, răcit, 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
2
Scurgeți, apoi clătiți și uscați. Condimentează cu 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Îndepărtați frunzele de rozmarin din crenguțe, lăsând o grămadă mică deasupra crenguței. Filetați ficatul (1 dacă este mare, 2 dacă este mai mic) pe crenguțe de rozmarin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
4
Încălziți 1 lingură de unt și ulei într-o tigaie grea de 12 inci la foc mediu până când spuma dispare. Gatiti ficatul pe frigarui, rotind o data, pana devine auriu si tocmai fiert, 5 pana la 6 minute in total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Transferați pe un platou.
6
Se toarnă grăsimea din tigaie, apoi se amestecă untul de lingură rămas, ridichile și sucul de lămâie în tigaie. Lingură peste ficat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
1
Fontaleoni Vernaccia Disan Gimignano ' 07
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții8
Scor De Sănătate20
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista