Frigarui De Ficat De Pui
O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 109 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 32 de cenți pe porție. Un amestec de ulei de măsline, ridichi, acompaniament: pene de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și דל פחמימות, dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Liver P. M. – cel mai mătăsos și mai cremos Mousse de ficat de pui din toate timpurile, Ficat de vită cu smochin, slănină și compot de ceapă caramelizată [sau ficatul de vită suprem ], și Mousse De Ficat De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înmuiați ficatul în lapte, răcit, 1 oră.
Scurgeți, apoi clătiți și uscați. Condimentează cu 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper.
Îndepărtați frunzele de rozmarin din crenguțe, lăsând o grămadă mică deasupra crenguței. Filetați ficatul (1 dacă este mare, 2 dacă este mai mic) pe crenguțe de rozmarin.
Încălziți 1 lingură de unt și ulei într-o tigaie grea de 12 inci la foc mediu până când spuma dispare. Gatiti ficatul pe frigarui, rotind o data, pana devine auriu si tocmai fiert, 5 pana la 6 minute in total.
Transferați pe un platou.
Se toarnă grăsimea din tigaie, apoi se amestecă untul de lingură rămas, ridichile și sucul de lămâie în tigaie. Lingură peste ficat.
Fontaleoni Vernaccia Disan Gimignano ' 07