Frigarui de creveti si somon cu sos de portocale
Nevoie de o felul principal fără gluten și pescatarian? Frigarui de creveți și somon cu sos de portocale ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 155 calorii, 13g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru $1.64 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 109 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți unt, apă, somon și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Încercați Frigarui De Creveti Portocaliu-Ghimbir, Frigarui De Creveti Portocaliu-Ghimbir, și Frigarui de creveți cu usturoi portocaliu și prăjit pentru rețete similare.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este Scarpetta Pinot Grigio. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
![Scarpetta Pinot Grigio]()
Scarpetta Pinot Grigio
Culoare paie deschisă, cu doar un indiciu de somon. Arome atât de fructe de piatră, cât și de pepene galben. Arătând capacitatea lui Pinot Grigio de a fi ușor pe picioare, dar complex. Pepene galben și fructe de piatră cu minerale și corp mediu. Pinot Grigio are o gamă atât de mare. Minunat de unul singur ca aperitivo, cu pește ușor la grătar precum sashimi, pesce crudo sau ceviche.