Frigarui de creveti si Mango cu glazura de Guava-var

Frigarui de creveti si Mango cu glazura de Guava-var
Frigarui de creveți și Mango cu glazură de Guava-Var este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Pentru $3.76 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 32g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 263 calorii. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, dar Mango, glazură de guava-var și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma varul, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Frigarui de creveti si Mango cu glazura de Guava-var, Creveți la grătar cu melasă-glazură de Guava, și Cheesecake cu fasole de vanilie cu Topping de Guava și salată de Mango-Lime pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți grătarul (foc mediu-mare).
2
Se amestecă primele 4 ingrediente într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați creveți, ardei grași și mango; aruncați pentru a acoperi. Alternați ardeiul gras, mango și 3 creveți colosali pe fiecare dintre cele 6 frigarui sau alternați ardeiul gras, mango și 3 creveți jumbo pe fiecare dintre cele 12 frigarui. (Poate fi pregătit cu 4 ore înainte. Acoperiți și răciți.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
CrevețiCreveți
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
4
Creveți la grătar până când sunt gătite, periați cu glazură în ultimele 2 minute, gătiți creveți colosali aproximativ 4 minute pe parte și creveți jumbo aproximativ 3 minute pe parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pungă Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)1 Pungă Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Caposaldo Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate25
Revista