Frigarui creveți și scoici Kabobs
Pentru $1.65 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 197 calorii, 12g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 6. Un amestec de scoici de mare, condimente creole, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Kabobs de creveți și scoici, Creveți la grătar și frigărui de scoici, și Frigarui creveți și ananas Kabobs pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o cratiță mică și grea la foc mic până când solidele din lapte se așează pe fundul cratiței. Îndepărtați orice spumă din partea superioară a untului topit. Puneți cu grijă lichidul auriu (untul clarificat) din cratiță într-o altă cratiță mică; aruncați solidele din lapte.
Pentru untul clarificat în cratiță, adăugați ceapa, fructele de mare și condimentele de pește, pudra de usturoi și sosul de ardei iute; se amestecă bine.
Așezați scoici și creveți în vas de copt din sticlă de 12x8 inci (2 litri).
Se toarnă amestecul de unt peste scoici și creveți; întoarceți-vă la strat.
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute.
Grătar de căldură. Când este gata de grătar,grătar cu ulei. Alternativ, filetați 3 scoici și 2 creveți pe fiecare dintre cele șase frigarui metalice de 12 până la 14 inci; amestec de unt de rezervă.
Așezați kabobs pe grătar cu gaz la foc mediu sau pe grătar cu cărbune la 4 până la 6 inci de cărbuni medii. Gatiti 6-10 minute sau pana cand scoicile devin opace si crevetii devin roz, intorcandu-se o data si periand frecvent cu amestec de unt. Dacă este necesar, reîncălziți amestecul de unt înainte de a peria pe kabobs. Aduceți la fierbere orice amestec de unt rămas; serviți cu kabobs.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Scarpetta Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Scarpetta Pinot Grigio
Culoare paie deschisă, cu doar un indiciu de somon. Arome atât de fructe de piatră, cât și de pepene galben. Arătând capacitatea lui Pinot Grigio de a fi ușor pe picioare, dar complex. Pepene galben și fructe de piatră cu minerale și corp mediu. Pinot Grigio are o gamă atât de mare. Minunat de unul singur ca aperitivo, cu pește ușor la grătar precum sashimi, pesce crudo sau ceviche.