Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați fricassee de pui de modă veche. Această rețetă servește 4 și costă 2,47 USD pe porție. O porție conține 309 calorii, 39G de proteine, și 7g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți piper, unt, boia de ardei și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Fricassee De Pui, Fricassee De Pui, și Fricassee de pui cu Orzo.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 5 ingrediente într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi Ziploc
2
Adăugați pui; aruncați bine pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
3
Scoateți puiul din pungă; rezervați amestecul de făină. Topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați puiul, pieptul în jos; saut 5 minute sau până când puiul este rumenit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
5
Scoateți puiul din tigaie; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adăugați ceapa, țelina și usturoiul în tigaie; saut 5 minute, amestecând ocazional. Se amestecă amestecul de făină rezervat; gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
țelină
Usturoi
Făină Pentru Toate Scopurile
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Adăugați bulion și vin; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Vin
8
Adăugați morcovul. Întoarceți puiul în tigaie, pieptul în sus. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 25 de minute sau până când puiul este gata.