Fricassee de pui cu mai multe
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați fricassee de pui cu Morels. Această rețetă face 6 porții cu 408 calorii, 28G de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.57 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați făină, ciuperci cu buton, piept de pui și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Fricassee de pui cu lămâie cu șalotă și Moreluri, Pui prăjit cu mai multe și ceapă, și Fricassee De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înmuiați morelele în 3 căni de apă foarte fierbinte timp de 30 de minute pentru a rehidrata. Ridicați-le cu atenție din apa fierbinte pentru a lăsa în urmă orice granulație în lichid. Aruncați lichidul și uscați ușor morelele cu prosoape de hârtie.
Tăiați morelurile în cruce în felii late de 1/4 inci până la 3/8 inci și dați deoparte.
Presărați pieptul de pui cu sare și piper. Pui de dragare în făină și scuturați excesul.
Încălziți jumătate din untul clarificat (1/8 cană) într-o tigaie mare și gătiți puiul la foc mediu timp de aproximativ 8 până la 10 minute. Întoarceți puiul și rumeniți pe a doua parte, încă 4 până la 5 minute.
Scoateți într-o farfurie rezistentă la cuptor.
Adăugați restul de unt clarificat (cealaltă 1/8 cană) în aceeași tigaie, adăugați morelele și ciupercile cu buton și gătiți ușor la foc mic timp de 2 minute. Apoi adăugați Madeira și reduceți lichidul la jumătate.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Când lichidul este redus, adăugați bulionul de vită și smântâna grea și aduceți la fierbere blândă.
Lăsați sosul de ciuperci să gătească până când amestecul începe să se îngroașe, aproximativ 5 până la 10 minute.
Se toarnă sosul peste pui și se coace acoperit la cuptor până se termină, aproximativ 25 până la 35 de minute.
Se presară cu suc proaspăt de lămâie și se servește.