Fricassee de găină de vânat cu praz cremos și Vadoum
Fricassee de găină de vânat cu praz cremos și Vadoum ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă $2.88 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43G de proteine, 47G de grăsime, și un total de 744 calorii. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, crenguțe de cimbru, vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 75 ore. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Găini De Vânat Cornish Umplute Cu Orez Sălbatic Și Praz, Mămăligă cremoasă cu Fricassee de ciuperci Trufate, și Pește cu praz cremos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o oală medie grea la foc mediu-mare până când strălucește. Gatiti coloana vertebrala si varfurile aripilor pana se rumenesc bine pe toate partile.
Adăugați apă și aduceți la fierbere, degresând ocazional spumă.
Adăugați ingredientele rămase și fierbeți, neacoperite, 30 de minute. Se strecoară printr-o sită cu ochiuri fine într-o cratiță curată, apăsând și apoi aruncând solidele. Se fierbe stocul până se reduce la aproximativ 2 căni.
Găinile se usucă și se condimentează cu 1 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper.
Încălziți uleiul într-o tigaie grea adâncă de 12 inci la foc mediu-mare până când strălucește. Găini brune în loturi (fără aglomerare), întorcându-se o dată, aproximativ 8 minute pe lot.
Transferați pe o farfurie.
Înjumătățiți părțile de praz alb și verde pal pe lungime, apoi tăiați-le în bucăți de 1 inch și spălați-le.
Se toarnă toată grăsimea din tigaie, cu excepția a 1 lingură, apoi se gătește prazul cu 1 1/2 lingurițe de sare și 1/4 linguriță de piper la foc mediu-mare, amestecând ocazional și răzuind bucăți maro, până când prazul începe să se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Adăugați vin și aduceți la fierbere. Se amestecă în stoc, smântână și vadouvan. Cuibărește găinile, cu pielea în sus, în praz. Acoperiți cu o rundă de hârtie pergament. Se fierbe ușor 10 minute.
Îndepărtați pergamentul și fierbeți până când găinile sunt fierte, încă aproximativ 10 minute.
Transferați găinile într-un platou și fierbeți sosul pentru a se îngroșa ușor, dacă doriți.
Fricassee poate fi făcut cu 1 zi înainte și răcit. Reîncălziți ușor.