Fresh Fig Galette
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Fresh Fig Galette. O porție conține 252 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de gălbenuș de ou, zahăr granulat, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Cu o lingură scor de 10%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Fresh Fig Galette, Galette De Cireșe Proaspete, și Galette De Mere Proaspete.
Instrucțiuni
Puneți apă într-o ceașcă de măsurare și adăugați un cub de gheață; pune deoparte.
Combinați cele 2 căni de făină, 2 linguri de zahăr și sarea în vasul unui robot de bucătărie; pulsează să se amestece. Adăugați treptat untul, pulsând pentru a se amesteca.
Adăugați scurtarea și pulsul doar până când untul și scurtarea au format firimituri fine și sunt distribuite uniform. Cu motorul pornit, stropiți apa cu gheață, câte 1 lingură odată, prin tubul de alimentare, pulsând până când amestecul este umezit și se îmbină ușor. (S-ar putea să nu aveți nevoie de toată apa.)
Întoarceți patiseria pe o bucată de folie de aluminiu și, cu mâinile înfăinate, adunați-o într-o bilă. Aplatizați-l pentru a forma o formă de disc, înfășurați-l în folie și dați-l la frigider timp de 1 oră.
Când sunteți gata să coaceți Galeta, Preîncălziți cuptorul la 204°. ungeți ușor o foaie mare de prăjituri.
Combinați cele 3 linguri de făină și restul de 2 linguri de zahăr într-un castron mare; se amestecă pentru a se amesteca.
Adăugați smochinele; aruncați ușor pentru a le acoperi cu amestecul de făină.
Rulați patiseria răcită pe o cârpă de patiserie ușor făinată, folosind un sucitor acoperit cu un ciorap ușor făinat, pentru a forma o rundă de aproximativ 14 inci în diametru. Folosind cârpa de patiserie, răsturnați cu grijă patiseria pe foaia de prăjituri.
Puneți umplutura de smochine pe centrul patiseriei, întinzându-l la 3 inci de margini. Îndoiți marginile patiseriei în și peste umplutură, lăsând o porție de fructe expuse în centru. Periați ușor patiseria cu amestecul de ouă și presărați-o ușor cu zahărul brutarilor.
Coaceți timp de 15 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 177° și coaceți până când crusta este aurie și umplutura este fierbinte și bulboasă, 30 până la 35 de minute.
Așezați foaia de cookie pe o grătar și lăsați să se răcească timp de 20 de minute. Apoi glisați Galeta de pe foaia de cookie pe grătar pentru a termina răcirea.
Dacă nu ați folosit zahărul brutarilor, presărați ușor zahărul de cofetărie cernut peste galetă chiar înainte de servire.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;