Fresh Fig Galette

Fresh Fig Galette
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Fresh Fig Galette. O porție conține 252 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de gălbenuș de ou, zahăr granulat, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Cu o lingură scor de 10%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Fresh Fig Galette, Galette De Cireșe Proaspete, și Galette De Mere Proaspete.

Instrucțiuni

1
Puneți apă într-o ceașcă de măsurare și adăugați un cub de gheață; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuburi De GheațăCuburi De Gheață
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
2
Combinați cele 2 căni de făină, 2 linguri de zahăr și sarea în vasul unui robot de bucătărie; pulsează să se amestece. Adăugați treptat untul, pulsând pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
BolBol
3
Adăugați scurtarea și pulsul doar până când untul și scurtarea au format firimituri fine și sunt distribuite uniform. Cu motorul pornit, stropiți apa cu gheață, câte 1 lingură odată, prin tubul de alimentare, pulsând până când amestecul este umezit și se îmbină ușor. (S-ar putea să nu aveți nevoie de toată apa.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
UntUnt
ApăApă
4
Întoarceți patiseria pe o bucată de folie de aluminiu și, cu mâinile înfăinate, adunați-o într-o bilă. Aplatizați-l pentru a forma o formă de disc, înfășurați-l în folie și dați-l la frigider timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
5
Când sunteți gata să coaceți Galeta, Preîncălziți cuptorul la 204°. ungeți ușor o foaie mare de prăjituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
6
Combinați cele 3 linguri de făină și restul de 2 linguri de zahăr într-un castron mare; se amestecă pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Adăugați smochinele; aruncați ușor pentru a le acoperi cu amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SmochineSmochine
8
Rulați patiseria răcită pe o cârpă de patiserie ușor făinată, folosind un sucitor acoperit cu un ciorap ușor făinat, pentru a forma o rundă de aproximativ 14 inci în diametru. Folosind cârpa de patiserie, răsturnați cu grijă patiseria pe foaia de prăjituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
știft De Rulareștift De Rulare
9
Puneți umplutura de smochine pe centrul patiseriei, întinzându-l la 3 inci de margini. Îndoiți marginile patiseriei în și peste umplutură, lăsând o porție de fructe expuse în centru. Periați ușor patiseria cu amestecul de ouă și presărați-o ușor cu zahărul brutarilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FructeFructe
ZahărZahăr
OuăOuă
SmochineSmochine
10
Coaceți timp de 15 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 177° și coaceți până când crusta este aurie și umplutura este fierbinte și bulboasă, 30 până la 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Așezați foaia de cookie pe o grătar și lăsați să se răcească timp de 20 de minute. Apoi glisați Galeta de pe foaia de cookie pe grătar pentru a termina răcirea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Suport De SârmăSuport De Sârmă
12
Dacă nu ați folosit zahărul brutarilor, presărați ușor zahărul de cofetărie cernut peste galetă chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
ZahărZahăr
13
articol var
14
Type_27_data = {};
15
articol
16
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții8
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista