Fresco Salsa

Fresco Salsa
Reteta Fresco Salsa ar putea satisface pofta Mexican în aproximativ 15 minute. Această rețetă servește 12. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo are 20 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 50 de mâncăruri și bucătari. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. Această rețetă de la Toaterețete necesită ceapă, ardei gras, ardei gras și roșii Rome. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 73%, care este destul de bun. Încearcă Rodie și Queso Fresco Salsa, Biscuiți de porumb cu Salsan de ierburi și brânză proaspătă: Arepitas cu Chimichurri și Queso Fresco, și Salată De Frescă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, amestecați roșiile, ceapa, ardeiul gras roșu, ardeiul gras galben, coriandru, sucul de lămâie și sarea. Acoperiți și dați-l la frigider până când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GalbenArdei Galben
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti în meniu? Încercați să vă asociați cu vin spumant și spumant ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Taittinger Brut La Francaise ( Magnum). Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 160 de dolari.
Taittinger Brut La Francaise (Magnum)
Taittinger Brut La Francaise (Magnum)
Această șampanie este un amestec de aproximativ 30 de podgorii Chardonnay și Pinot Noir, respectiv 40% și 60% din total, din mai multe recolte de struguri perfect coapte.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții12
Scor De Sănătate10
Revista